[]

3 4 yaşında bir çocuğa ne alınabilir?

Merhaba Romalılar,
Roma kültüründe geçtiği üzere bir arkadaşınız çocuğu olduğunda ve hatta ikinci çocuğu olduğunda ikisine birden hediye almak hoş olur, şık olur. Ufaklığa bir şey buldum ama büyük olana karar veremedim. Tübitak'ın okul öncesi kitapları da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim. Çocuğu ilk kez göreceğim için herhangi bir fikrim yok, arkadaşımı da en son evlendirdiğimde yani 5 sene önce görmüştüm. Bir oğlan çocuğuna önemli olan pahası değil işlevi tadında ne alınabilir? Önerileriniz neler?



 
elektronik oyuncak fixtir.
birde karton sayfalı minik kitaplar olur sayfa başı birşey tanıtır işte bu ağaç, bu excavator gibi..
sparta'da ki yeğenime de selam söyle
  • Flamel  (04.10.10 20:59:13 ~ 21:01:58) 
yasina uygun muzik aleti


  • ucan sincap  (04.10.10 21:10:21) 
ailesinde bir futbol fanatikliği varsa eğer orjinal takım ayakkabısı... bez olanları var hoş


  • .aylin.  (04.10.10 21:16:38) 
kaleydoskop olabilir mi ? cicek durbunu diye de geciyor.


  • lejant  (04.10.10 21:20:12) 
becne elektronik falan ya da ucan sincapin dediği gayet iyi oalbilrdi ama o yaştaki çocuk o hediylerin kıymetini bilmeyip kırabilir hepsini.

bence lego mego olabilir ya. ya da bilemedim ya :/
  • cedric tweedledee  (04.10.10 21:21:14) 
oyuncak alacaksanız "eğitici oyuncak" tercih edin.

www.okuloncesimarket.com
  • ecece  (04.10.10 21:30:39) 
Elektronik bir şey hayatta almam. Müzik aleti de müziğe ilgisi yoksa bir anlam ifade etmez. kaleydoskop olabilir belki ama bilemedim. Zaten huyunu suyunu bilmediğim için zorlanıyorum. Ailesinde futbol fanatikliği hiç yok.

Benim için de fix boya artı boyama kitabı ama ilgisi olanlara o da. Sevmeyen olabiliyor.

Eğitici bir şeyler alırsam her türlü çocuğun aşağı yukarı ilgisini çeker diye düşünüyorum.
  • deliberte  (04.10.10 21:36:24) 
Kesinlikle puzzle. 3-4 yaşındaysa 15-20 parçalık, daha büyükse 50 hatta 100 parçalık alın. Beceremez diye düşünmeyin. Şuradan bakabilirsiniz
oyuncak.gittigidiyor.com

  • kmrr  (04.10.10 21:46:01) 
beceremez diye düşünmüyorum da ne ilgisini daha çok çeker ve eğitici olur diye düşünüyorum. mıknatıslı harfler ve rakamlar da ilgi çekici olabilir.


  • deliberte  (04.10.10 21:50:11) 
ne alabileceğinizi bilmiyorum ama pilli şeyleri tercih etmemeniz ailenin oyuncağa bakışı açısından daha hoş olur sanırım. çünkü o piller bitiyor ve birilerinin onları yedekte tutması falan gerekiyor. aman ne olacak demeyin. birde oyuncağın içinden çıkmazsa dert olabilir baya baya. :)


  • zeynocuk  (04.10.10 22:17:42) 
@zeynocuk, şu an için puzzle'lara göz gezdirirken mıknatıslı harfler ve rakamları aklıma koydum ama geliş süreleri vs de önemli, puzzle desenlerine bakıyorum şu an. olmadı mıknatıslı harfler ve rakamlar iyi bence.


  • deliberte  (04.10.10 22:20:44) 
action man


  • ziplayan meksika bamyasi  (05.10.10 20:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.