[]

çim ekme konusunda bilgi

merhaba,

1-1.5 dönüm elma bahçesine çim ekmeyi düşünüyoruz.
ben pek anlamıyorum da;
1-çim ekince yabani otları baskılayacağı doğrumudur?
2-çim tohumlarını ekince karasal iklimde yaşarlar mı?
3-her sene tekrar ekmek gerekiyor mu?
4-koçtaşta felan 10 kg luklar satılıyor, dah ucuz nereden bulurum birde mesela 1 kg suyla ka metrekare kapatılabilir.?

teşekkürler

 
O Koctas'tan filan olanlardan alirsaniz her sene ekmeniz gerekebilir, cok cabuk soluyorlar. Baska daha yabani bir turu var, kendisi sariyor zaten, ekili bir yerden bir kac parcayi topraga yamamaniz ve beklemeniz lazim, ama bu da ancak bir kac senede kapatir her yeri, ama bir kez kapattiktan sonra da kolay kolay olmez. Bu ikinci dedigimin yabani otlari engellemedigini kesin olarak biliyorum. Nerden temin edeceginiz hakkinda ise bir fikrim yok, ben komsu bahcelerden caliyorum ufak ufak :)


  • warhead  (13.10.10 01:15:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.