[]

türbanlı kadın eşcinsel erkeğin

yanında başı açık oturabilir mi sizce?




 
herkesin yanında başı açık oturabilir bence.


  • dambil  (03.10.10 14:04:23) 
Hayır.


  • ataturkiye  (03.10.10 14:04:45) 
türbsnlıys sorarsan kendisi gavur (gayrimüslim) kadının yanında dahi açamaz başını.


  • no avalon  (03.10.10 14:12:15) 
neden hayır ama? yani böyle bir kural var mı?


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (03.10.10 14:12:17) 
her zaman başı kapalı kalmalıdır diye biliyorum ben. (ev haricinde)

bu arada müslüman değilim.
  • gebere jackson  (03.10.10 14:28:56 ~ 14:29:20) 
İslamiyette eşcinsellik gibi cinsiyet türevleri yoktur. Kadın kadındır, erkek de erkek. O yüzden izin verilen erkeklerdense (baba, eş, oğul vs...) açar, izin verilmeyen erkeklerdense kapatır.


  • ataturkiye  (03.10.10 16:51:43) 
Bence o kadın eşcinsel erkeğin yanında oturmaz.


  • sourlemonade  (03.10.10 18:27:19) 
@cosmicstring: meraktan ama ihtiyaca binaen oluşmuş meraktan soruldu. o yüzden çok da emin olmamak lazım. insan ilişkileri giriftleşiyor


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (03.10.10 19:31:55) 
Eşcinsel olduğunu bilirse ne yapar eder oturmaz, bilmiyorsa erkeğin yanına oturduğu şekilde oturur diyeyim o zaman.


  • sourlemonade  (03.10.10 19:40:43) 
sanırım müslüman olduğunuz için bu soruyu sordunuz? eğer öyle ise saçma sapan yorumlar yazıp altına müslüman değilim diye not düşmek yerine adam olup cevap veriyorum.

bu konu Kuran'da en açık şekilde ifade edilen konulardan biridir. (kuranda başörtüsü yok diyecek kadar okuma yazma özürlüleri bir yana bırakırsak:

Nur suresi 31. ayet:

"Mümin kadinlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kisimlari müstesna olmak üzere, zinetlerini teshir etmesinler. Bas örtülerini, yakalarinin üzerine (kadar) örtsünler. Kocalari, babalari, kocalarinin babalari, kendi ogullari, kocalarinin ogullari, erkek kardesleri, erkek kardeslerinin ogullari, kiz kardeslerinin ogullari, kendi kadinlari (mümin kadinlar), ellerinin altinda bulunan (köleleri), erkeklerden, kadina ihtiyaci kalmamis (cinsî güçten düsmüs) hizmetçiler, yahut henüz kadinlarin gizli kadinlik hususiyetlerinin farkinda olmayan çocuklardan baskasina zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte olduklari zinetleri anlasilsin diye, ayaklarini yere vurmasinlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtulusa eresiniz"
  • götümüze girebilir netekim  (03.10.10 23:13:15) 
Saçma sapan not düşmemin(!) sebebi, 'olum hem müslüman hem de daha dinini bilmiyöör' tarzı yorumlara maruz kalmamak içindi. Müslüman olup saçmalamak daha kötü gördüğünüz gibi.
nickte götlü mötlü. ayıp.

  • gebere jackson  (04.10.10 11:31:44 ~ 11:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.