[]

sözlükten yasakani 'ya ulaşmam lazım.

arkadaşlar yarın ev taşicazda hala hamal bulamadık. sözlükten yasakani yakınlarda ev taşıdığını falan söylemişti. acaba ona bu konu ile ilgili mesaj atabilir misiniz? hamalı nerede bulmuş çok acil??????????




 
E biz de cevap yazmıştık sana, o fiyat konusunda yardımcı olurum demişti.
Mahalle kahvesi kesin çözümdür. yine de bi mesaj atalım bakalım.

  • diyanet takvimi  (01.10.10 22:37:55) 
hocam sordum kahveye yokmuş kimse.


  • taipan  (01.10.10 22:54:03) 
Yakınlarda amele pazarı yok mu? Bakkallar filan bilirler. Öğrenci evi gibi az eşyalı bir ev taşıyacaksanız en iyi yöntem arkadaşlardan yardım isteyip sonra onları kallavi bir rakı sofrasında ağırlamaktır.


  • sourlemonade  (02.10.10 00:49:07) 
yok abi öğrenci evi ama son anda çıktığı için pek kimseyi ayarlayamadık. birde cumartesi sabahı milleti meşgul etmek istemiyoruz.


  • taipan  (02.10.10 02:38:17) 
geldim burdayım.

yani yardımcı olabilirim dediğim bilgi verebilirim.

bize ortaköy'den 2 hamal geldi. hisarüstü'nde 6. kata hem de dar merdivenlerden, asansörsüz epeyi eşyayı 40*2=80 liraya taşıdılar. geç saate kaldığımız için 10 lira da taksi parası attık. bildiğin hamal adamlar ama temiz iş çıkardılar. gerekiyorsa telefonla ulaşabilirim. özelden tel nomu yazıyorum şimdi de size.

@d.takvimi
teşekkür ederim sözlükten mesaj için.
  • yasakani  (02.10.10 15:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.