Burada bunalıma girmiş, çaresiz, depresyondaki insanlara cevaplar yazarken ya da onlar için endişe ederken bi gün benim de buraya bu bağlamda bi yazı yazacağım hiç aklıma gelmezdi. ama ailemle arkadaşlarımla konuşmaktan onları da bunaltmaktan sıkıldım artık.. biraz sizi bunaltiim dedim :)güldüğüme b
Burada bunalıma girmiş, çaresiz, depresyondaki insanlara cevaplar yazarken ya da onlar için endişe ederken bi gün benim de buraya bu bağlamda bi yazı yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
ama ailemle arkadaşlarımla konuşmaktan onları da bunaltmaktan sıkıldım artık.. biraz sizi bunaltiim dedim :)
güldüğüme bakmayın.. kendimi bir kez daha dibe vurmuş hissediyorum. hiçbişey iyi gitmiyor ne ilişkim ne iş ne arkadaşlar..
birçok kişiye göre eminim iyi şartlarım var ama yetmiyor mutluluğa.
kendimi çok yalnız çok çaresiz hissediyorum. herşeyden bıktım.beterin beteri var biliyorum ama bunu düşünmek artık yardım etmiyor...
daha önce de yaşadım bu hisleri.. bi şekilde bi yerden tutundum ama artık yapamıyorum..hiçbişeye gücüm yok gibi geliyor.herşey çok zor geliyor.
insanlardan herkesten çeksem kendimi. kendime kapansam.. spor yapsam işe gitsem gelsem yeter mi ki..
herkes sosyal olmak zorunda mı? galiba ben beceremiyorum..
isteyen montla sıç ya da seviş geçer desin umurumda değil.
not: antidepresan kullanıyorum bi halta yaramıyor..
0
defalarca verildi kullanmamakta direndim. en son saldırganlaşınca kullaniim de bari mala bağliim demiştim. doktorumun terapi yaptığı söylenemez ya da yönlendirme gereği de duymadı.
teşekkür ederim.
0
antidepresanlar intihar kararlarında cesaretlendirici etki gösterir. bence bunu kullanma. sanmaki herkes mutlu, hepimiz saçma sapan bir şekilde yaşıyoruz. erken kalk işe, okula git gel geri yat uyu tekrar kalk. sisteme entegre ol, kısaca modern kölelik yapıyoruz. doğru hayat nedir hiçbirimiz düşünmeden kısa olan yaşantımızla bize sindirilmiş yaşantıyla ölüp gidiyoruz. sosyallik falan takmaya değecek şeyler değil. uyandın tanıdığın birini gördün slm nbr iyidir senden?? iki taraf içinde bir anlamı olmayan bitsede gitsek edasında enerji israfı. insanlar kıskançtırlar, tatminsizdirler, en iyi ve en özeli kendisidir, sana gülümserken aklından bin takla geçer, en iyi arkadaşın aslında bir süre sonra tanışacağın en büyük düşmanındır, sevgilin sana bakıp seni seviyorum der ama aslında herkes gibi kendini seviyordur. hayat insanlara zordur, sadece sana değil.
0
doktorunu degistir, seni dinlemiyorsa ne ise yarar sadece ilac yazmakla yetinmis.
depresyon kotudur, ama gecer. ilaclar o sureyi rahat atlatmani saglar. her ilac herkeste ayni etkiyi gostermez. major depresyon geciren bir arkadasima uygun ilaci bulana kadar 6 ay denemislerdi. sonra depresyon tekrarladiginda aslinda bir cesit anti-epileptik olan ilaci verdiler de rahata ermisti.
yani seninle gercekten ilgilenecek doktoru bulman gerek. bu donemde desteksiz olmaman gerektigini dusunuyorum. ama kendini kotu hissederken sosyal kelebek gibi davran demek istemiyorum. onun icin objektif kalabilecek, yeterince yabanci ama ilgili bir hekim hayli yardimci olabilir. maalesef arkadaslar da aile de gormeyi en son istedigin insanlar su an.
0
yiğit özgür we umut sarıkaya oku. bunları okurken fonda start wearing purple şarkısı çalsın. we mümkünse bulunduğun şehri birkaç günlüğüne değiştir. geçmişler olsun.
0
Bu sabah (ki pek sabah olmadı 3te uyandım) cevaplarınızla başladım güne. çok teşekkür ederim hepinize teker teker. en azıdan içinde bulunduğum hissiyatta yalnız olmadığımı hissettirdiniz. biraz uzak kalıcam herkesten. belki iyi gelir..
bi de diğer benzer duyuruları okurken anladım ki iş yerinde yaşadığım şey burnout sendromuymuş.
start wearing purple iimiş. güldüm bayaa. düşündüm mor hiç giysim yok. belki problem budur :))
0