[]

Elektro gitar (seste dalgalanma) ?

Grg170dx gitarım var en alt telde çalarken seste bi dalgalanma oluyor nedendir bu. Teller biraz paslı bundan olabilir mi ?




 
gitarın kötü olsada çalınabilitesi olan bir gitar. gitarda ses zaten tellerin titreşiminin manyetiklerde işlenmesi sayesinde çıkar. sorunu biraz açman gerek.


  • saykodeli  (01.10.10 20:06:02) 
overdrive de dalgalanma var işte. mesela ses vvvvvvvvvvvvvv diye gelecekse vvvvviiiiiiiiuuuuuvvvvvvviiiiiiiiiiuvvvvvvv diye geliyor. bilmem açıklayıcı oldu mu :)


  • gozyakansakiz  (01.10.10 20:09:00) 
bastığın notadaki parmağını oynatıo olabilir misin hafif aşağı hafif yukarı salına salına?


  • saykodeli  (01.10.10 20:33:46) 
olan şey büyük ihtimalle vuru

akordun bozukluğundan kaynaklanır, yok herşey tastamam dersen entonasyonda problem olabilir.
  • kopek  (01.10.10 21:37:59) 
sap ayarı ve entonasyon ayarını kontrol ettir. tellerini değiştir. ses, çalmıyorken çıkıyorsa tone ayarı var gitarında, onu kapat bakalım devam edecek mi.


  • nesin sen iki kollu adam falan mi  (01.10.10 21:40:33 ~ 21:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.