[]

hisse senedi önerileriniz nedir?

borsada trend yukarı. bundan yararlanmak istiyorum.

var mıdır beklentisi olan kağıtlar? kısa ve orta vadeli önerileriniz nedir?
ayrıca hisse.net dışında yararlanabileceğimiz başka forumlar var mıdır?

 
Trendin yukarı gideceğini düşünüyorsan İMKB = Mali Endeks gibi bir şey. Dolayısıyla banka hisselerini değerlendirmek mantıklı olacaktır. Ben şahsen temel analize ve temettü verimine göre hareket ediyorum. Portföyümde PNSUT biriktiriyorum. THYAO, TCELL ve belki KOZAA da alınabilir diye düşünüyorum.


  • mytonn  (01.10.10 15:24:32) 
@mytonn

5 sent - 75000hedef deniyor ve olacağını düşünüyorum açıkcası.

kozaa biraz var bende. uzun vadeli diye tutuyorum. ansgr da aldım biraz. tcell aldım ama günlük sattım. vergi borcu muhabbeti yüzünden. thyao da tren kaçtı diye düşünüyorum.

pnsüt ile ilgili pek bilgim yok. beklenti nedir? tekniğine baktım ciddi bi yükseliş var. bu seviyelerden almak mantıklı mı hala?
  • hayo  (01.10.10 15:31:56) 
PNSUT temettü verimi açısından İMKB'nın en iyi şirketi. Kârlarını düzenli olarak dağıtır. Bu sene hisse başına 1 lira temettü dağıttı. Şu anda 10 senede kendisini amorti ediyor ki bu gayet iyi bir süre. Ayrıca hissede şu an bedelsiz beklentisi mevcut. Eğer böyle bir haber duyulursa agresif çıkışlar yapabilir. Daha detaylı bilgi için hisse.net'teki ilgili bölümü okuyabilirsin. Günlükçüden çok evladiyelik düşünen kişilerin varlığını göreceksin.. "Kısa vade hedef nedir" dersen HSBC'nin bir raporu vardı geçen ay yayınlanan, orada 13 lira hedef koymuştu. O rapora da forumdan ulaşabilirsin.


  • mytonn  (01.10.10 16:11:23 ~ 16:11:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.