[]

Oyun kurtları rome total war nasıl olabilir bu?

şimdi bu oyunu yeni oynayan bir insanım evet gec kaldım biliyorum. arkadaş uzun zamandır oynuyor bana ekteki resmi yolladı nasıl yapmıştır tüm ülkeleri ve sehirleri almış.kıpkırmızı harita var kaç yıl sürer bu yaw oyun kurtları bakın bir sağol tşkler öpt kib




 
Olmuyacak bi iş değil sen daha yeni olduğun için zor geliyor olabilir.Bende oynadım bu oyunu haritanın 4/3 nü almıştım ama bi süre sonra adamı sıkıyor.mesela bu oyunun yeni versiyonları olan Empire Total war olsun Napolyon olsun rome ya göre baya zor.Artık sıkıldım bu tür oyunlardan oynamıyorum :D


  • w4nted  (01.10.10 12:59:54) 
valla felaket sardı :D beni tabi sıkar ama ne bilim ya bir turnoff bile ne kadar vakit alıyor sasırdım bende


  • asadas1999  (01.10.10 13:03:28) 
ben de aldım çok zor bişi değil. hele ki barbarian invasion paketini yükle güney doğu anadoluda ikamet eden sasanidler mi ne açık mavi ırkı al. ziguratları yap. ziguratlardan kral çocuklarına bir sürü çocuk yapma özelliği geliyor sonra her şehre üniversite yap. adamlar canavar oluyor zaten. bir bakıyorsun 20 yaşında velet 3 yıldız komutanlık 6 yıldız yönetim ile duruyor şehirde. sonrası kolay zaten. bir yerden sonra şehirlerde çok isyan çıkıyor. son alınan lehir hep isyan ediyor. şehirleri aldığında tüm şehri katledersen sıkıntı çıkmaz baya bir süre.


  • ayiadam  (01.10.10 13:16:16) 
icinde 2-3 birim barindiran, cok kolay alinabilen o kadar cok sehir var ki... sadece biraz guclenip iyi birimler uretebilen birkac gelismis sehri alman gerekiyor. ornegin kartaca. baskentini de gelistir. deniz ticaretinin saglam oldugu yerler genelde iyi gelisiyor. saglam bir iki orduyla 20-30 turn'de 10 territory alman isten bile degil.


  • samfisher  (01.10.10 15:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.