[]

İçinde herhangi bir konuda çatışma geçen dizi bölümü

Bir dizi bölümü arıyorum, herhangi bir diziden olabilir. Seinfeld, Simpsons, How I Met Your Mother, House.. Önemli olan içinde iki grubu temsil eden insanların arasında geçen bir çatışma (sözlü veya fiziksel farketmez) geçmesi. Mesela bir beyaz bir siyah insan ırkçılıkla ilgili bir konuda tartışıyor olabilirler, iki farklı futbol takımın taraftarı kavga ediyor olabilir vesaire.. Çok geniş biliyorum ama ben de tam bu yüzden bulamadım. Belki birilerinin aklına birşeyler gelir.




 
ille tek bölüm aramiyorsan: OZ.. istisnasız her bölüm gruplar arası çatışma var..


  • buzzlightyear  (01.10.10 01:48:10) 
hemen hemen tüm southpark bölümlerinde bulabilirsin, hepsi de olabilir.
kızıllık, şişimanlık, yahudilik, cumhuriyetçilik/demokratlık, tarikatlar....

  • desdinova  (01.10.10 01:48:28) 
Coupling'te de bol bol tartışma vardı sanki.


  • sourlemonade  (01.10.10 01:50:09) 
sons of anarchy'de her bölümde farklı çetelerde gerek silahlı, gerek sözlü çatışma var.


  • anarsi yureklerde  (01.10.10 10:34:58) 
Coupling + Seinfeld. Bir iki bölüm seyretsen cevabını bulursun. Her bölüm malzeme.

Seinfeld için... ara bakalım:

www.sonypictures.com
  • paranoid corpse  (01.10.10 10:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.