[]

izmir de çin lokantası

değişiklik olsun çin yemeği yiyelim dedik. yemediğimiz bi o kalmıştı.
aradım taradım bi tek red dragon diye bi yer bulabildim alsancakta. bildiğiniz başka alternatif var mıdır? fiyatları da uygun olsa tam süper olur.

bonus soru: ne yemeği tavsiye edersiniz?

 
yemeksepeti'ne gore şöyle bir yer daha var: Rojo By Sushimi & Chinese Italian, Alsancak

tavsiye:
kung pao chicken, bademli tavuk, tatli ekşi tavuk..
  • buzzlightyear  (30.09.10 18:07:59) 
Tatlı ekşi tavuk +1
Limonlu tavuk

  • diyanet takvimi  (30.09.10 18:10:46) 
buzzlightyear; yemek sepeti, "bu restorant servis vermemektedir." diyor. bu yemek sepeti üyeliğinden çıktığı anlamına mı geliyor yoksa kapanmış mı demek?


  • halanne  (30.09.10 18:12:45) 
yani sadece o anda siparis almiyor da olabilir, senin dediklerin de.. kesin bi sey soyleyemicem..

telefon numarası bu imiş: +90 232 463 90 26
  • buzzlightyear  (30.09.10 18:19:05) 
güzeldir red dragon. öğle menüsü ucuzdur, haftaiçi öğlen gidin.
pasaport civarında neydi oranın adı bak unuttum böyle kapalı bir cadde gümüş falan bişiler satılıo orada.

  • chilar  (30.09.10 20:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.