[]

world of warcraft oyuna girememe problemi ??

arkadaşlar ben yeni aldım bu oyunu netten full halini çektim oyunun launcher ina tıklıyorum patchleri aşırı yavaş çekiyo yaklaşık 2 gündür patch çekmeyle uğraşıyorum.bu olaydan kurtulmamın kısa bi yolu var mı?tbc wotlk eklentileri yok.patchte şu an 3.0.1.8884 te netten çekilebiliyosa bundan sonra hangi patchi indirmem gerekir? teşekkürler.




 
1- 3.0.1 lerdeymişsin. Hiç uğraşma sil o patchi de.
www.wowwiki.com gir buraya. kronolojik olarak toplamda 4-5 parça indirip kur olsun bitsin. (4.0'a çıkmana gerek yok şimdilik, bir önceki patche kadar yüklersen oyunu oynayabilir hale gelirsin.)


2- Wow oynayan başka bir arkadaşın varsa, al harici harddiskini kopyala yapıştır, hiçbir sorun çekmeden oynarsın oyununu.

edit: verdiğim sayfa 3.3.0 dan sonrası, senin 3.3.0'a yükselmen lazım önce
onlarda burda; www.wowwiki.com(old_patches)
dosyaların fazlalığı gözünü korkutmasın, çünkü mesela 2-3 patchte bir onları kapsayan yeni bir paket yayınlanır. o 2-3 updatei yüklemeden bi sonrakini yükleyebilirsin, bak işte versiyon numaralarına en büyük yükseltmeyi yapanları indir. 3.3.0 olunca bi önceki linke uğra.

edit: istanbulda oturuyorsan, yönlendirebileceğim 2-3 nokta var. Harici harddiskin varsa kopyala kullan. patch client falan derdin olmasın. Ayrıca guildde de adam lazım tabi :)
  • diyanet takvimi  (30.09.10 14:41:40 ~ 14:52:56) 
@diyanet takvimi teşekkürler bigilendirmen için acaba indirdiği patch i nasıl bulup silebilirim ?


  • orixim  (30.09.10 14:50:32) 
Silmene gerek yok, verdiğim ikinci linkte 3.0.1'den 3.0.2'ye geçiş var, küsüratlar korkutmasın gözünü. Oyun çünkü zaten 3.0.1 olarak çıkmış (bug fixler falan)

siz 3.0.1'den 3.0.2'ye geçişten başlayın indirmeye.

Ayrıca bir üstteki mesajımı editledim, gözünüzden kaçmış olabilir belki.
  • diyanet takvimi  (30.09.10 14:57:28) 
ayrıca dikkat et account'ın EU ise GB olanlarını indireceksin. (gb ye tıklıcaksın)
US yi indirirsen sorun olur, server dosyasını değiştirerek oyuna girebilirsin ama bisonraki patch gelince başını feci ağrıtır oyunu baştan kurdurur.

  • diyanet takvimi  (30.09.10 15:03:34) 
çok teşekkürler yardımlarınız için kocaelideyim elle çekmem gerekicek patchleri ben oyunu kurup hemen guildinize katılmak isterim :)


  • orixim  (30.09.10 15:05:36) 
dün gece öyle bi hata yaptım 3 saatim boşa gitti :))


  • orixim  (30.09.10 15:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.