[]

Avea 3G Nasıldır?

Selam ahali,

Devlet yurdunda kalıyorum ve internet cafe işletmecisi olacak ........'nın bize sağladığı wireless ile ciddi anlamda 56k günlerini özler oldum.

Bağlantı bir geliyor bir gidiyor. Geldiğinde de bir iki site açabilirsek göbek atıyoruz. Resmen karınca hızında.

Şimdi ben bu bağlantıya ayda en az bi 14 tl bazen de 17,5 tl civarı ödüyorum ve sinir krizleri geçiriyorum. Az önce avea'nın yarın son bulacak kampanyasını gördüm.

4 GB internet 12 ay taahütle 29 TL diyor tüm vergiler ve jet modem dahil. Odada avea 3g çekiyor. Geçen sene test etmiştik. Ama yine de kullananlardan bir görüş almak istedim. Sizce almalı mıyım?

 
vodafone tavsiye ederim


  • lupelius  (29.09.10 21:08:39) 
Vodafone baya pahalı ama..


  • hayattan sikilan adam  (29.09.10 21:13:39) 
bazı telefonlar 3G şiddetini de gösteriyor. blackberry de 3g ve 3G olarak iki ayrı gösterim var. büyük harf olarak yazılmış 3G olunca en hızlısı oluyor.

ben 2-3 aydır avea jet modem kullanıyorum. ne yazıkki bulunduğum ortamda 3G değil egde hızında bağlanıyorum. bu cevap da o bağlantıdan.. yavaş ama bu bile bahsettiğin ....'nın sağladığı wireless'dan daha tatminkar sanırım.

şöyle bişi de yapabilirsin. data servisi açık bir avea hat ve 3g bağlantısı olan telefonu modem olarak kullanıp notebooktan internete çıkarak deneme yapabilirsin. en sağlıklısı bu olur.
  • hayo  (29.09.10 22:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.