[]

istanbul akbil

gece taksim-sahil $eridi otobüsleri oluyor ya 1.30 2.30 3.30 gibi saatlerde. önlerinde de çift bilet mi ne yazıyor. heh i$te onlara aylık akbilimle te$rif edebiliyor muyum? sadece çift $ey mi gidiyor 200 üzerinden?




 
çift biletli tarifelerde aylık zamazingo geçmiyor bildiğim kadarıyla. çift bilet parası kadar bakiye yüklü olması gerekiyor akbilinizde.


  • antipodes  (29.09.10 00:53:04) 
evet aylık geçmiyor onlarda..


  • buzzlightyear  (29.09.10 00:57:39) 
tüh


  • ateistanbul  (29.09.10 00:58:55) 
geçiyor, üzülmeyiniz. ben çok denedim, oldu. indirimli bile geçiyor. tabi benim dediğim tuzla-kadıköy hattı. ama gece servisinde hep çift bilet yazıyor. ayrıca e-7, e-8, e-10 gibi ekspreslerde bile geçiyor.


  • outlawrider  (29.09.10 01:44:11) 
Geçiyor,

"UYGULAMA ESASLARI
Aylık Akbil yüklemesi ile 200 kontörlük biniş hakkına sahip olunacaktır. Seyahatler esnasında yapılan araç değişikliklerinde hattın tarifesine göre kontör sayısı azalacaktır. (bkz: Araç tek biletli ise 1, çift biletli ise 2 ve Metrobüs hatlarında 1 kontör toplam kontörden düşecektir.)

Yanınızda seyahat edecek kişiler için kullanmak üzere Aylık Akbile normal Akbil yüklemesi de yapılabilmektedir. Bu şekilde; araçtaki ilk dokunuşta Aylık Akbil kontörünüzden, aynı araçta yapılan ardışık diğer dokunuşlar ise normal kontörünüzden düşecektir.

Aylık Akbil geçişlerinde ve bilgilendirme soketine yapılacak dokunuşlar ile kalan kontör mikarı Akbil geçuş cihazının ekranından takip edilebilecektir."
  • diyanet takvimi  (29.09.10 02:53:44) 
o zaman 3 bilet olanlarda mı geçmiyordu? 25T'de 12'den sonra ve e-3'te aylık geçmiyor ondan eminim de bu dediklerim çift bilet mi 3 bilet mi hatırlayamadım..


  • buzzlightyear  (29.09.10 04:59:48) 
aylık akbil kredisinden düşüyor, ben denedim oldu.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (29.09.10 09:29:05) 
obaa


  • ateistanbul  (29.09.10 11:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.