[]

telefon problemi

saygıdeğer mozambikli kardeşlerim;

şimdi benim sony ericsson w700i modeli emektar bir telefonum var. bunun bir karın ağrısı var ki görüşme sırasında kendini kapatıp açıyor. sony ericsson'a mail attım "yazılımını yeniden yükletin" dediler. bir cep telefonu tamircisine sordum "abi virüs var yeniden yazılım yüklemek lazım" dedi. biraz uğraşarak kendim yeniden yükledim yazılımını. ancak sorun hala devam ediyor.

pil problemi olabilir diye düşünüyorum. başka bir kullanılmış pil ile denedim ama onda da yaptı aynı arızayı.

sizce iki farklı pilde de aynı arıza olma ihtimali var mıdır? yoksa başka bir arızası mı var?

not: önceden taş gibi çalışıyordu telefon. askere gidip geldim. 5 ay boyunca kapalı kaldı. pili çıkarmış bırakmıştım. gelince de çalıştırdım. ondan sonra başladı sorun.

bi el atın da kurtarın beni.

 
mukemmel bı telefon. hıc bozulmadı bende. sanıtım bı 7 senesı vardır. neyse. sımdı dıyecegım o kı, bızım sıshanede kucuk bı dukkan var telefon tamırcısı. kucuk ama cok etkılı. ınanılmaz telefonları 10 lıra 15 lıra gıbı ufak paralara tamır etmıslıgı vardır. ona bi gostersen? tabı bız mozambıklıyız de, sen de oyle mısın? istanbul di mi?


  • fenerliyim ama feneri delgado  (28.09.10 20:40:57) 
evet mozambik/istanbul. :)


  • antipodes  (28.09.10 20:47:36) 
tamam, yarım saate ali gelicek, o tam yerı anlatacak önce bana, ben de sana mesaj atacagım. :) sımdı yurusem gıtsem bılıyorum da, anlatamam.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (28.09.10 21:30:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.