[]

fal baktırıp doğru çıkan var mı?

alttaki duyuruyu görünce sorasım geldi, arada sırada çıkıyor bunu soranlar da cidden inanıyo musunuz siz buna? baktırıp doğru çıkan oldu mu merak ettim. 100 tane şey sallayıp 1-2 tanesi doğru çıkınca inanılıyo sanırım onlar akılda kaldığı için. bir tek ben miyim saçma olduğunu düşünüp hayatında hiç fal baktırmamış olan.




 
ben de hiç baktırmamıştım sonra arkadaşım zorla götürüp oturttu gelecekle ilgili bişey söylemedi ama o güne kadar olanları bildi diyebilirim.. yine de inanmıyorum


  • keneabidin  (28.09.10 16:51:51) 
bir kere edirnede cingene bir kadın el falıma bakmıştı lise 1 idi o zaman bana sen mühendis olucan demişti hakkten oldum :D


  • asadas1999  (28.09.10 17:02:22) 
valla bundan 1,5 sene önce yine "bir arkadaşım"ın zoruyla taksimde bi amcaya gitmiştik, böyle kızıl derili modunda takılıyor, yüzük falan.. tarot bakıyordu. o zaman bir işte çalışıyordum ve ayrılmayı pk düşünmüyordum. neyse tarih verdi nerdeyse hatta sektör değişikliğini söyledi, geçmişle ilgili aileye dair çok sey soyledi tutan, gelecek için söylediklerinin bir kısmı cıktı ama zamana yayılı seylerdi net olamam şimdi. adam bakarken arkadasım yan masada not almıs soylediklerini, bitirince verdi bana. ordan takip ediyorum =)
inanıyor muyum? bilmem ama şaşırıyorum...

sene de 1-2 kez gidip söylediği güzel şeyleri aklımda tutup mutlu ediyorum kendimi bi süre. yeter de artar bile =)
  • zartanyan  (28.09.10 17:42:23) 
Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz.


(MAİDE SURESİ / 90 )
  • romeomustdiee  (28.09.10 17:59:56) 
@romeomustdiee dini bir yorum istememiştim sadece gerçekçi bir hikayeniz var mı diye sordum o kadar.


  • nesenbilneben  (28.09.10 18:09:53) 
Ben zaten dini bir yorum yapmadım..Daha doğrusu yorum yapmadım... Belki zorunuza gitti ama bu bir gerçek...


  • romeomustdiee  (28.09.10 18:26:15) 
arkadaşlar arasında bakıp eğleniyoruz normalde. başka birinin benim hayatım hakkında tahminler yapması eğlenceli bence. ama arkadaşlarım beni tanıyan ve benimle ilgili bir çok şeyi bilen insanlar bu yüzden aşağıdaki duyuruyu açtım, ilk kez böyle farklı birine baktırmak istiyorum ve muhtemelen de son olur zaten.


  • arso  (28.09.10 19:02:42) 
@romeomustdiee yoo hiç de zoruma gitmedi, her türlü görüşe saygım var fakat yazının sorumun cevabı olmadığını belirtmeye çalıştım. yazdığın cevaba istinaden imanlı biri değilim zaten, alkol de var.


  • nesenbilneben  (28.09.10 20:56:13) 
fal diil de türkiyenin ilk vergi kaydı yaptıran medyumuna git.. çok yakınım olan biri gitti adam yalancı değil..


  • photo85  (29.09.10 12:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.