[]

üşüttüm sanırım

herhalde üşüttüm. sabah 8'de uyandığımdan beri mide bulantısı, bağırsaklarda hareketlilik, 3-4 defa istifra ettim. ateşim 37,5 civarındaydı, şimdi biraz düşmüş 37,2 olmuş. susuyorum deli gibi, içtikçe de midem kalkıyor. 6-7 gibi rennie aldım yatışsın midem diye. ateşim çıkınca da minoset aldım 2 saat kadar önce. kaşarlı tost yiyebildim sadece. bir de iyi gelir belki diye bol limonlu çay. günde 1 paket sigara içen ben 2 sigara içtim bugün sadece, bu açıdan iyi oldu aslında da... çekilir gibi değil yani. ne yapsam da iyi gelse?




 
abi kusura bakma, konuyla alakası yok ama başlığı görünce koptum. mecazi anlamda kullandığını sanıp dedim ki kendi kendime "tek üşüten ben değilmişim". meğer sen cidden üşütmekten bahsetmişsin, allah şifa versin. tylol hot iyi gelebilir, iyi geceler.


  • biseyler  (27.09.10 22:37:17) 
bol bol yemelisiniz. ancak o şekilde düzelebilirsiniz. çay yerine ıhlamur için. bir de nane-limon iyi gelir. terleyerek hastalığı atabilirseniz güzel olur. terlediğiniz zaman hemen üstünüzü değiştirin. bol bol dinlenin sağlıktan ötesi yok. sigarayı geçici olarak bırakın.


  • istanbul beyefendisi  (27.09.10 22:40:29) 
büyük bi hastalığın habercisi bu belirtiler kardeş.


  • özil  (27.09.10 22:51:09) 
ne gibi bir hastalığın habercisi?


  • ahmetb  (27.09.10 22:54:45) 
bilinen bir hastalığın belirtilerine benzemesi kesin o hastalık olduğu anlamına gelmez.doktora gidin.


  • grgn  (27.09.10 23:02:06 ~ 23:36:28) 
"büyük bi hastalığın habercisi bu belirtiler"le ne kastedilmiştir hala onu öğrenme çabası içindeyim.


  • ahmetb  (27.09.10 23:03:16) 
yarın sabah sağlık ocağına git o zaten sana gerekli ilaçları verir. geçici olarak da çorba falan iç, ateşin yükseliyorsa şayet sirkeli suyla bir bezi ıslatıp ıslatıp koy alnına. ha eğer çok yükselirse dooooğru acile.


  • tamamtamamsustum  (27.09.10 23:08:23) 
(bkz: salmonella)


  • no avalon  (28.09.10 00:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.