[]

Nokia 5800 XpressMusic için en iyi kulaklık

Evet aldım, telefon güzel hoşuma gitti falan ama kutudan çıkan kulaklık çok gudik. Ne ses kalitesi var ne de entegre kumanda. parça değiştirmek için telefonu çıkartmam falan gerekiyor.

Kullanıp memnun kaldığınız, ses kalitesi iyi olan, entegre kumandası olan, kulak içi olan, önereceğiniz bişeyler var mı?

Not: Çok pahalı olmazsa süper olur. 30-50 lira arası falan olsun. (hadi 60-70 de olur ama çok pis içime oturur)

 
(bkz: sennheiser)


  • sanal uyku  (27.09.10 18:17:26) 
ep 630 kullaniyorum ben. guzel.

edit: pardon, entegre kumandasi yok yalniz.
  • osuruklu  (27.09.10 18:32:51 ~ 18:33:19) 
biraz daha spesifik olmak gerekirse:
(ara: sennheiser cx)

  • ycan07  (27.09.10 18:48:19) 
bende de aynı telefondan var. Nokia WH-701 kulaklık aldım. Kutudan çıkan beyaz kulaklık var ya... onun siyahı ve kumandalısı olanı düşün. aynen öyle... ses kalitesi seviyesi vs. herşeyi aynı. telefonu cepten çıkarmaya gerek yok. mikrofonu felan var üzerinde. fiyatı cevahir avm'deki nokia shopta 45 tl.


  • gurdas mann  (05.11.10 00:01:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.