[]

bi acayip yabancı sevgili (3) - inşallah son bölüm

arkadaş ben artık bunun adını koyamıyorum.

çinli ile durumlar malum, ben anlatmaktan bıktım artık. bu sabah kalktığımızda açıkçası eşyalarını toplamasını bekliyordum ama baktım hiç oralı değil. üstelik hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, şaşırdım. şaşkınlığımı görünce gülümseyerek özür falan beklediğini söyledi, "yok artık ya" dedim.

kendimi zorla da olsa kontrol ederek onunla konuşmaya karar verdim. "bak" dedim, "yürümüyor, yürümeyecek. saygı kalmadı aramız.." daha cümlemi bitirmemişken beni dinlemeyip makyaja daldığını farkettim ve basıp üniversite'ye gittim.

bütün gün aklımda olan biten döndü durdu. en son duygu patlaması olsa gerek hiç alakası yokken matematik dersinin ortasında çıktım, dekanlığa gidip bölümümü falan değiştirmek için dilekçe yazdım. yetmedi gidip iki tane cinli vodkalı kokteyllerden alıp eve geldim, müzeyyen senar eşliğinde içmeye başladım. normal insan hareketleri değil yani.

rahatlamaya, dünü unutmaya falan çalışıyordum. bi yandan da kendime "üniversite'de yurtla falan konuşur herhalde. birazdan gelecek, eşyalarını toplayıp gidecek. medeni insanlar gibi ayrıl" diye telkin veriyordum. velhasıl kızımız teşrif etti ama o da ne? toplanmak şöyle dursun oturdu karşıma, açtı abi skype'yi, başladı herifin biriyle yüksek sesle çince konuşmaya. gülüşmeler bilmem neler. sanki hiçbir şey olmamış. hala karşımda oturuyor, dizi falan izliyor, skype'dan birileri ile yazışıyor, gülümsüyor falan.

zaten iradesi zayıf, ne yöne çeksen oraya giden, kimseyi kıramayan, kimseye hayır diyemeyen biriyim. o "gidecek yerim yok" derse zaten "git" diyemem. ne yapacağım ben? bunun adı nedir ya? bu çinliler duygusuz, ruhsuz da utanma nedir onu da mı bilmiyorlar? artık dayanamıyorum buna. o kadar rahat ki neredeyse bi ara "herhalde ben suçluyum" diye düşünür oldum. sinirlerimle oynuyor, tahammül edemiyorum. şunları yazarken kendimi sıkmaktan titriyorum. daha kahvaltı etmedim ve şu rahatlığını görünce alkolün falan da etkisi gitti.

n'olur birileri en acil şekilde akl-ı selim bir tavsiyede bulunsun, yoksa bu işin sonu çok ama çok kötüye gidiyor.

 
sorunu zaten çözmüşsünüz: "zaten iradesi zayıf, ne yöne çeksen oraya giden, kimseyi kıramayan, kimseye hayır diyemeyen biriyim."

şu yazdıklarınıza artık yorum yapılmaz heralde.ev resmi olarak sizin değil mi? neden kovmuyorsunuz? baktınız gitmiyor polisi arayın.zorla evimde kalıyor deyin.ama artık yeter hala onunla aynı çatı altında kalıyorsunuz ve ne yapmalıyım diye yazıyorsunuz.kusura bakmayın ama konuyu ilgisi olmayan biri bile okurken sinirleniyor.artık dehleyin gitsin.bu kadar sevgi kelebeği olmayın.kovun gitsin.zor kullanmayın sizi şikayet edebilir.dediğim gibi,gitmezse polisi arayın alsınlar.tekrar söylüyorum: kovun gitsin.
  • grgn  (27.09.10 17:29:43) 
O yüzsüz kız o rahatı bırakıp gitmez. Evde hiç hakkı var mı? Yazılı olarak ev sizin üzerinizeydi diye hatırlıyorum. Yattığı yatak onun mu? Önce attığınız tokatın doktor muayenesinde belirlenemeyeceği kadar bir zaman (ne kadar bilmiyorum) bekleyin. Sonra o dışarıdayken hanımkızımızın tüm eşyalarını bavullarına koyup kapının önüne koyun, ev sahibiyle konuşup kilidi de değiştirin. Onun gidecek yeri hazırdır, merak etmeyin :) Ona daha büyük darbe olsun istiyorsanız şu andan itibaren minnoş bir sevgili olun, evdeki son günlerinde sizi kendisiyle barışmış, ona güvenen tatlı salağı olarak görsün :)

İçinde bulunduğunuz durumun ve ülkenin yasal durumunu bilmiyorum. Uygularken sorumluluk sizin.
  • sourlemonade  (27.09.10 17:29:46) 
3 duyurunu da üşenmeden okudum ve hayretler içindeyim.okurken içim şişti.bu ne ya?nasıl tahammül ediyosun?böyle şey mi olur yok colalı yemek yok kız arkadsın yoksa ben burdayım yok para meselesi.sen daha ne duruyosun hemen en acilinden kendini kurtar.boyle iş mi olur ya ne bekliyosun bu ilişkiden neden sabrediyosun?bir omur gecirmeyi planlamıyosun kızla dimi?

bence hiç uzatma nasıl yaparsan yap ama kurtul.uzulcek gidicek yeri yok bilmem ne diye dusunme.olucak iş değil yani.

grgn'in dediği gibi alakasız insan ben bile sinir oldum.boyle bi ilişkien ne hayır gelir ki? kolay gelsin,bence hemen kurtulup kendi hayatını bi duzene sok.diyecek bişey yok cok fazla.
  • saleen  (27.09.10 18:04:13) 
vay anasını sayın seyirciler caps yok mu caps
nasıl bir çinli bu böyle...

sen o kızı evden göndermedikçe bu yazıların pembe dizi gibi devam eder.
sen en iyisi kapının kilidini değiştir. merak etme o bu yüzsüzlükle kendi başının çaresine bakar.
  • €xpolerer  (27.09.10 19:21:40) 
harbi çok ilginç bir duyuru trilogy si oldu caps koysan süper olur çok merak ettik.


  • rakim efendi  (27.09.10 20:31:15 ~ 20:31:48) 
(bkz: caps)

gerçekten merak ettim ama artık bu "yaratığı". kardeşim ev senin üstüneyse eşyaları topla kapının önüne koy, kilidi de ev sahibine söyleyerek değiştir. inan bana tam ters istikametteki memleketlerde yaşamasak basıp gelip ben döveceğim elemanı.
  • tekosin  (27.09.10 20:34:25) 
çok net ; kovun. biraz kararlı olmanız lazım kız sizi kullanıyor, aldatıyor, sömürüyor, adam yerine koymuyor... daha ne yapmnası lazım? kendinize olan saygınızı hala yitirmediyseniz kovun tabi. sizde de peygamber sabrı varmış

edit: cosmicstring + 1
  • ksl  (27.09.10 22:06:55 ~ 22:08:25) 
@cosmicstring: abi bende öyle intikam alacak bi yapı yok, düşündüm bi an ama ı ıh. ev ve herşey benim üzerime, o konuda sorun yok. tokada gelince, ne izi yav? :) bişeyciği yok. yine de ayıp ettim o konuda.

uzun olaylar oldu ve bazı sorunları çözdüm. başka bi duyuru konusu olsun. cidden rezalet ve yorucu bi gündü. mesaj atıp cevap veren ve burada vaktini ayırıp, okuyup fikir veren herkese teşekkür ederim. yarın filmin sonunu anlatırım.
  • biseyler  (27.09.10 22:23:30) 
bence bizi yiyorsunuz (hadi yaa dediğinizi duyar gibiyim)


  • peki  (27.09.10 22:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.