[]

Amerika Vize, Pasaport ve Uçak Bileti Ne Kadar Tutar?

Amerika (Gaithersburg / Maryland) gidiş-dönüş uçak bileti, vize ve pasaport (ömrümde ilk kez) maliyeti ne olur bana takriben?

Üstüne konaklama ve workshop katılım ücretini de eklersek batar mıyım ki? Projeden veya enstitüden ne kadarını alabilirsem Ayşe'nin Ali'ye verecek birkaç kalemi kalır ve havuz ne kadar sürede dolar?

Bir de, hangi havayolu ile uçmak makul?

 
vize pasaport işlemlerini bilmiyorum ben hiç yapmadım... ama masraflı ve uğraştırıcı onu bilirim (iş için gidiyorsan biraz rahatlarsın)
konaklaman gideceğin yere bağlı... ama zannedersem pahalı gelecek sana
Delta ayirlayns iyidir ben onunla gider gelirim... Aktarmasız uçuşları iyidir rahattır... Ya da en kötü amsterdam aktarmalı (4-6 saat) gelebilirsin...
1 ay sonrasına bilet alacaksan şayet 1300-1600 abd doları kadar tutar...
sen yine www.ekobilet.com 'da şubelere girip sana yakın olan şubeyi arayıp fiyat alabilirsin...
rezervasyon yaptıracağın zaman mesaj at bana işin ince detaylarını vereyim (kandırılabilirsin)

edit:imla
  • .aylin.  (27.09.10 15:24:05 ~ 15:25:41) 
thy çok iyidir amerika uçuşlarında, ancak new york üzerinden falan gidersin aktarmalı.


  • desdinova  (27.09.10 16:28:01 ~ 16:28:20) 
muhtemelen en ucuz ucak bileti: www.expedia.com

tek havayolundan almana gerek yok, ucuza gelmesi icin kombine ucarsin.

vize randevusu 140$ falandi. pasaporta da emniyetin sitesinden bakabilirsin.
  • nicomedian  (27.09.10 16:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.