[]

hediye yardim !

öncelikle merhaba;
2 aydır ayrı olduğum ve barışmak için çabaladığım kız arkadaşımla bir buluşma ayarladım, bu akşam buluşucam. problem şudur ki hediye yardımı istiyorum sizden. 24 yaşındayım ve şu ana kadar bütün kız arkadaşlarıma hediye konusunda kimseden yardım almadan hep kendim hallettim fakat bu durum biraz farklı daha önemli bir kişi benim için o yüzden fikir almak istiyorum sizden.
parfüm çok ucuz kaçar diye düşünüyorum, yüzük bilmem ne çok arabeks olur gibi geldi bana kafanızdakini veya siz ne düşünürdünüz böyle bi durumda hediye konusunda.
bi süre en azından saat 1 e kadar yukarlarda kalırsa çok sevinirim bir sevap işlemiş olursunuz en azından bir yuva kurtulur yada kurulur.

 
Bence hediye alman ters tepebilir haberin olsun. Neden ayrı olduğunuz bilinmiyor... 2 ayda çok değişebilir.


  • janavarorion  (27.09.10 10:52:52 ~ 10:53:29) 
saat alabilirsiniz? ya da güzel bir kolye ucu?
yüzük hakkaten de olmaz bu şartlarda.

  • vejeteryan vampir  (27.09.10 10:57:14) 
@janavarorion +1

hediye alma. (gereksiz)
  • pposeidon_1  (27.09.10 10:57:25) 
bir demet çiçek...evet.... hiç uğraşma diğerlerinin tamamı kıza yapay gelebilir ve ters tepebilir...


  • zeynelali  (27.09.10 10:57:35) 
neden yüzük arabesk kaçıyormuş anlamadım. diğerlerinden farklı özel diyorsun.
yüzük olabilir, şık bir kolye olabilir... gayet hoş hediyeler bunlar...
ters tepmesini gerektirecek durum nedir ki?
  • thebitterend  (27.09.10 14:18:36) 
Bu soruya galiba hep aynı cevabı verdim yine vereyim.

Kahve seti, şöyle ki

Bi tane örme sepetin içine French Press, Irish Cream filtre kahve, Brezilya kahve çekirdekleri, Güzel bi kupa, kahve ile gidecek mini mini çikolatalar.

Umarım resmini çizebilmişimdir. Artık hediyeyi alacağın kişiyle ilişkine göre çeşitlendirebilirsin. Ucuz-pahalı olayı yok: düşünceli ve zevkli bir hediye.

(Ben denedim, gerçekten işe yarıyo...)
  • jadle  (27.09.10 15:24:16) 
bence şık bir hediye sepeti olabilir veya ona özel isimli hediyelerden olabilir. www.hediyeleradasi.com ' a bir bakın çok ilginç hediyeler var.


  • Cimcime  (28.09.10 11:31:15) 
Yılbaşı, doğum günü ya da sevgililer günü gibi zamanlarda hediye için farklı bir şeyler ararsanız, direk cevap olabilir. Tasarım ürünler arıyorsanız takip etmekte fayda var.
luckybeads.blogspot.com

  • marlon brando  (22.12.11 20:52:31) 
Yılbaşı, doğum günü ya da sevgililer günü gibi zamanlarda hediye için farklı bir şeyler ararsanız, direk cevap olabilir. Tasarım ürünler arıyorsanız takip etmekte fayda var.
luckybeads.blogspot.com

  • marlon brando  (22.12.11 20:52:32) 
Yılbaşı, doğum günü ya da sevgililer günü gibi zamanlarda hediye için farklı bir şeyler ararsanız, direk cevap olabilir. Tasarım ürünler arıyorsanız takip etmekte fayda var.
luckybeads.blogspot.com

  • marlon brando  (22.12.11 20:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.