[]

Filmlerdeki sevişme sahneleri

Geçen arkadaşla tartıştık. bu sahneler gerçekten çekiliyor olabilir mi acaba diye. çünkü adamlar çırılçıplak. hadi bizim aşk-ı memnuda yastık koyarlar da, yabancı filmlerde oyuncular anadan üryan görülüyor. mesela halle berry nin bir filmi vardı. kadını gösterdi çırılçıplak, adamın üstüne oturdu o da çıplak. sevişmeye başladılar. şimdi insan doğası o erkek oyuncunun ereksiyon olması lazım gelir. kadın bildiğin sürtünüyor çünkü. e adam ereksiyon olunca da direk organı kadının içine girer. gerçek lan bu sahneler! di mi?




 
hayır o sahneleri mavi prezervatifle çekiyorlar.


  • weeping guitar  (27.09.10 02:30:34) 
  • kimlanbu  (27.09.10 02:42:32) 
conan o brien de bir oyuncu abla o tip sahnelerde önemli yerlere (göğüs ucu gibi),post it gibi birşey yapıştırıldığını söylemişti,

tabi aslında çatır çatır sevişseler onu da söyleyemezler o da ayrı.
  • kopek  (27.09.10 03:28:02) 
"e adam ereksiyon olunca da direk organı kadının içine girer" - yok öyle birşey. Adamın erekte olduğunu bile sanmıyorum, düşün 20 kere çekiyorsun bir planı, ışıkçısı, sescisi, setcisi çaycısı 70 kişi var o odada, işte olduğunun farkındaysan, liseli ergen değilsen kalkmaz kolay kolay.

Filmlerde gördüğün kıllar bile peruk :
jezebel.com
  • skatheist  (27.09.10 03:49:23) 
(bkz: body double)


  • hickork  (27.09.10 03:59:33) 
soyle dusun cano... bir film cekiyosun ve alacagin para milyon dolarlar civarinda. o asama da sikin kalkiyosa zaten liselisindir. zaten alacagin parayi dusunursen o sik kalkmaz. ha porno da oynuyosan bu sefer kaldiramazsan sorun.


  • tezek  (27.09.10 09:29:24) 
filmlerdeki tum sahneler, ilk cekimde super olsa bile garantiye almak icin defalarca tekrarlanir. haliyle sevisme sahnesi de, aglama sahnesi de, kavga sahnesi de bir yerden sonra oyuncunun profesyonel tavriyla yuruyor. ama filmin gise hasilati icin zaman zaman "bu sahneleri cekerken gercekten sevistiler" gibi haberler basina sizdiriliyor. bu konuda en meshur ornek, jack nicholson ile jessica lange'in "postaci kapiyi iki kere calar" filminde gercekten cinsel iliskiye girdikleri, hatta jessica lange'in hamile kalip kurtaj oldugu dedikodusuydu. her yer calkalanmisti.


  • little red riding hood  (27.09.10 10:37:05) 
sevişme sahnelerinin bir sürü çekim hataları da var nette. soruna cevap olarak; seyrettiğim birinde mesela orta yaşlı abinin bel-popo kısmına ten rengi tülümsü bi şey sarmışlardı. bu sayede çükü sabitlemişlerdi ve ışık oyunlarıyla o kısım da çıplak olarak şeyediliyordu. ancak hata kısmı, çük baş vermişti üst taraftan ;)


  • muppet  (27.09.10 10:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.