[]

üniversite

yarın bölümdeki ilk günüm. yanımda nelerin olması gerekli ve yeterli sizce?




 
@cervuetta : reklamcılık


  • türk kelekom  (26.09.10 21:18:23) 
okul kimliği de belki işe yarayabilir.


  • sanal uyku  (26.09.10 21:19:02) 
derse geç kalma yeter ve yanına biraz özgüven al. yeni öğrenciler armut gibi belli oluyor yoksa.


  • ceo  (26.09.10 21:19:51) 
@cervuetta şuku:)

biraz nakit, kimlik(ee koca adam-bayan oldun artık), öğrenci kimliği(belki bir yerlerde işe yarar)..
biraz süslen püslen, saçları yap vs vs
gerisi angarya...
ha sosyal canlılarız, okumak kaçıncı planda kalıyor düşün, ilk adımı at...hayırlı olsun...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (26.09.10 21:41:54) 
hoca gelince ayağa kalkma


  • kveldulv  (26.09.10 21:42:24) 
olabildiğince özenerek, heyecanla git okula. bizim gibi 3. sınıfa gelip de heyecanını yitirebilirsin sonra. ;) çekinme, ilk gün herkes birileriyle tanışmanın peşindedir nasıl olsa. kimsenin peşine takılıp, oraya buraya gitme. kal okulunda, onunla bununla tanışmaya başla. git yani bir kafeye, bir yerlere gidin tanışma muhabbetleri yapın ama dediğim şey kimseyle ilk günden köşelerde takılmaya başlama, boşver, tanış tanışabildiğin kadar insanla.

erkeksen, gözünü kesen hatunlarla tanış. ;)
hatunsan, seni kesen erkeklerle tanış. ;)

takıl işte. ilk dönem böyle geçer zaten.
  • pomolilik  (26.09.10 21:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.