[]

ünlü statüleri

hep aklıma takılır, mesela bono ile kobe karşlaşsa, kobe "hassiktir lan bono" mu der yoksa bono "hassiktir lan kobe" mi der, yoksa 2 si de hassiktir mi çeker? evet.




 
ikisi de hassiktir çekmez bence.


  • xenophobe  (25.09.10 22:52:31) 
bence konuşmazlar. yollarına devam ederler.


  • jameskeenan  (25.09.10 22:57:06) 
bence kobe sodexo kartlarını bonoya verip karşılığında ebay de satmak için gözlüğünü alır.


  • sttc  (25.09.10 23:05:57) 
bono kahkahayı basar.


  • johan sebastian  (25.09.10 23:31:11) 
yaptıkları işi ne kadar iyi yaptıklarına bağlı bence. mesela kobe evet işinde en iyiyi kovalayan bir kişiliğe sahip. bu yüzden kendisi hakkında yapılan yorumların hangisi doğru hangisi yanlış, hangisi yapıcı bunlara karar verebilir seviyede. bono dediğiniz kişi de, işinde sürekli kendini geliştirme çabası içinde olan, yaptığı işe saygı duyan ve kendisine de bu yüzden saygı gösterilmesini isteyen birisiyse ve kobe yada karşı taraf bunu görebilirse, o zaman hassiktir çekmezler birbirlerine, selam verirler, oturur konuşurlar (ortam ve zaman olursa) iyi bir dost edinmiş olurlar.
ama mesela bu örneğe karşıt bir örnek verelim. kobe karşısına hmm kim diyelim. (yabancılardan kimse gelmedi aklıma) murat boz'u koyalım. şimdi murat boz'un yaptığı iş işmi? kobe bunun neresine saygı duysun?? hani tamam türkiyede pop'un en önde geleni olabilir ama sanatsal bir yaklaşımla baktığın zaman bu kişinin şarkıları hiç bir şekilde snatla örtüşmüyor. 2010 yılı itibariyle, insanlrın hoşnutluklarından doğan bir eğlence, anlık zevkten başka birşey değil bu tarz kişilerin yaptıkları müzikler (aslında müzik demekte hakaret). işte kobe yada onun denginde insanlar böyle insanlara pek önem vermezler. versede o olay çıkartmamak için, gündeme böyle gereksiz birşeyle gelmemek içindir. "sen süper bi sanatçısın beğenerek dinliyorum seni" demesi bunun yanlış olduğunu da göstermez..

  • daglien  (26.09.10 02:50:20) 
kobe bryant mı kobe tai mi?


  • unbeknown the black  (26.09.10 09:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.