[]

harici disklerle mkv formatındaki

dosyaları tv de izleme imkanı var mı ? varsa 500 ya da 640 gb lık kaliteli bir marka önerir misiniz? teşekkürler




 
var ama bu imkanı sağlayan tv sizde var mı? önce bir flash diske mkv dosyası atıp deneme yapmalısınız. daha avi formatından bile bihaber, hatta taşınabilir diski dahi algılamayan samsung'lar, sony'ler gördüm çünkü.


  • yurekten  (25.09.10 18:40:50) 
hd set top box mı ne oyle geciyor.


  • bryan fury  (25.09.10 18:50:04) 
televizyon yoksa da hard diski western digital tv hd media player veya benzeri bir alete bağlayarak izleyebilirsiniz.

edit: western digital'ın sitesinden çeşitli media player'lara bakabilirsiniz, hard diskle tümleşik olanlar da var.
  • sanal uyku  (25.09.10 18:51:34 ~ 18:57:38) 
wd hd live kullanıyorum takıyosun hdd ini çat iso mkv avi divx mpg avseq her formatı ve altyazıyı okuyor. türkçe altyazılarda sorun yok. dts çözüyor vs. dahili hdd olanları tavsiye etmem.
www.vatanbilgisayar.com&-lan/productdetails.aspx?I_ID=41320

  • rentts  (25.09.10 19:02:53) 
ben de philips full hd var tv olarak.

@rentts linki düzeltir misin?
  • goodbyecruelworld  (25.09.10 19:06:02) 
direk usb'den bağlantı istiyorsanız deneme yapmanız şart. tv'den tv'ye değişiyor. bendeki tv mkv formatını tanımadığından, hdmi kablosuyla hallettim her şeyi. laptop kullanıyorsanız, benim önerim hdmi kablosu olacak.


  • yurekten  (25.09.10 19:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.