[]

otel sorusu ibis istanbul vs mood design suites

istanbulda konaklamak için hangi otel daha iyidir?

ibis denize sıfır, mood design suites de merkeze yakın. oda koşulları olarak hangisi daha iyidir?


 
merkezi yer her zaman iyidir. ayrıca denize sıfır odanızın olacağı garanti mi? arka tarafa da düşebilir odanız. ibis hotel zeytinburnunda ve bir yere gitmek isteseniz taksiyle heryere gitmek zorundasınız. otobüsler var taksime ama o yolda nasıl karşıya geçilir veya yürünür bilemem.


  • elektr10  (25.09.10 15:30:50) 
hacı İbis 80 euro. o parayı gözden çıkardıysan deniz manzarasıda çok önemli değilse git taksime mis gibi oteller var ulaşım desen her yere var 5 dk sallanırsın aşağıya al sana deniz/boğaz.


  • pposeidon_1  (25.09.10 15:57:08) 
ya benim için asıl önemli olan oda konforu çünkü biraz uzun kalacağım. parayı da şirket veriyor limitim max. 80 euro günlük. levent'deki mood design suites çok güzel geldi gözüme.

ibis de deniz manzaralı oda garanti rezervasyonda.

var mı bu civara konforlu odalara sahip bi yer
  • hakiki ssg  (25.09.10 16:40:59) 
taksimde ingiliz konsolosluğunun arkasına çok hoş bi otel yapmıslar. adı su anda aklıma gelmedi belki diğer arkadaslar bilirler. lobisi, yemek yeri falan gözüküyor dışardan gayet lüks falan. çok hoş bir ortamı var ve merkezde. odaları da konforludur kesin.

edit: tam emin olmamakla birlikte The Peak Hotel sanırım. www.thepeakhotel.com.tr
  • elektr10  (25.09.10 17:36:03 ~ 18:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.