[]

Sesteki cızırtı/hırıltı

dexter hayranlar,

eskiden negzel sesim var, tertemiz, ben bile kendimi dinlemekten hoşlanırdım düşün yani. şimdilerde (son 1 yıldır falan böyle) şarkı söylerken sesimde "cızırtı/hırıltı" olarak tabir edebileceğim bir şey var. ses temiz gelmiyor yani, sanki az hasarlı bir hoparlörden çıkıyormuş gibi. çok kötü anlattım farkındayım ama buna çözüm önerisi sunacak arkadaşları dört gözle beklemekteyim.

not : sürekli bir hastalığım yok

 
sigarayi birak :))

$aka bi yana, ses tellerinde nodul olabilir, istersen bi baktir.
  • no avalon  (25.09.10 14:20:59) 
sigara kullanmıyorum, içki falan da çok nadir, ses için yapılabilecek bir şey var mı acaba ? ne bilmi böyle yumurta iç falan efsaneleri


  • Bigvocate  (25.09.10 15:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.