[]

Ereksiyon Problemi

şimdi bende şöyle bir sorun var son 6 aydır olan 3 ilişkimde ereksiyon problemi yaşadım. yaşım 25. sigara ve alkol kullanımı var. alkol çok fazla olmasada var. sorun büyük ihtimal psikolojik ama sıkılmaya başladım bu durumdan. kafama takılıp duruyor. bu konu hakkında bilgileri olan varsa paylaşın bi zahmet. fenalardayım.




 
urogloga gıt, sana hormon testı yaptıracak. hıcbır sey cıkmayacak, dıyecek kı psıkolojık. ama cok ıstıyorsan sana bi lustral yazayım dıye de ekleyecektır. en azından bunu bılmek bıle ıyı gelebılır sana.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (24.09.10 11:09:51 ~ 11:10:44) 
(bkz: #19890341)


  • fenerliyim ama feneri delgado  (24.09.10 11:16:23 ~ 11:16:36) 
ilaç kullanma taraftarıda değilim açıkçası, oral ya da elle uygulama yapıldığı zaman bir problem yok ama ne zamanki tam olarak cinsel birleşme olacak o zaman hüsran. o yüzden zaten psikolojik olarak değerlendirdim durumu. bakalım başka çözüm bulamazsak mecbur ilaçlara başvurucam.


  • türkmen  (24.09.10 11:21:35) 
türkmen@ seni tahrik eden neyse onu yapmasını söyle partnerine zaten seni seviyorsa bunu kabul edicektir altında soğuk nevale gibi duruyorsa seni etklemiyordur belli bir zaman bunu yaparsa zaten gecer kendiliğinden


  • asadas1999  (24.09.10 11:36:47) 
öncelikle partnerini tatmin etme zorunluluğunu kafandan atmaya çalış. bu işi göreve dönüştürmüşsün beyninde. bir çocuğun oyun oynarken aldığı keyfi almaya çalış. hiçbir çocuk "yav ne kadar da iyi oynuyomuş bu!" desinler diye oyun oynamaz. ürolog bir tanıdığımın sözünü aktarıyorum: "insanın asıl cinsel organı beynidir. aklını çükünden kafana taşıyacaksın." ilişki anı dışında ereksiyon varsa fiziksel rahatsızlığın yok demektir. sigarayı ve alkolü azaltmak her halükarda faydalıdır ama. bunların yanı sıra psikolojik yardıma ihtiyacın olabilir. çekinecek bir şey yok. git yardım al, kısır döngüye düşme.


  • gayrisabit fikir  (24.09.10 11:37:36) 
sorun hep ayni kisiyle birlikte olurken mi ortaya cikiyor? yoksa farkli kisilerle de ayni sorunu yasiyor musun?


  • shinigami ryuk  (24.09.10 13:28:55) 
kan sayimini yaptir, kansizlik olabilir.


  • SevmeBeni  (24.09.10 13:33:38) 
  • dungangadunganga  (24.09.10 13:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.