[]

İkea hakkında bilgi sahibi olan?

bir kitaplık ve elbise dolabı alasım var. bu ikea'da her şey katlanmış halde veriliyor diye biliyorum. dolap ve kitaplık alsam taşıyabilir miyim? bir de ümraniye'den üsküdar'a servisleri var mı? bilen eden varsa destek istiyorum acil.. teşekkürler..




 
demonte olarak veriyor, sen birleştiriyorsun.
yada evine nakliye isteyebilirsin belirli bir ücret karşılığında

  • little miss sunshinee  (24.09.10 10:46:32) 
taşırısın ya. bir şey olmaz. sırtla:D


  • raki masasinin degismez adami  (24.09.10 11:05:00) 
Mümkün değil taşıayamazsın hatta kuramazsın bence kitaplığı yani kurduğun zaman ikea da durduğu gibi durmayacaktır, o yüzden biraz para verip ikea dan getirttiriyor ve kurduruyoruz, misler gibi kullanıyoruz sonra da.


  • mikelarteta  (24.09.10 11:16:30) 
ikea'nın bir servis veya nakliye hizmeti yok. ama kasadan çıktıktan sonra sağ tarafta bu işi yapan taşeron bir firma var. yanlış hatırlamıyorsam 30-40 tl arası bir tutardı üsküdara üç parça eşya getirmenin maliyeti geçen yıl. siz teslim ediyorsunuz, onlar en erken ertesi gün randevu yöntemiyle evinize getiriyorlar. kitaplık dolap hem ağır hem de uzun şeyler oluyor. ilk katta oturmuyorsanız ya da kendi aracınız yoksa nakliye hizmetini kullanmak daha mantıklı görünüyor.


  • mojosnik  (24.09.10 11:20:38) 
üsküdarın neresindesiniz, ikeadan üsküdar sahile taksiyle 25 lira yazar maksimum...


  • de jure  (24.09.10 11:50:10) 
ne kadar katlanmış vverirlerse versinler, bir dolap ve kitaplıksa mevzubahis -aldım biliyorum- onları taşımak için gene büyükçe bir araç (taksiye sığmaz) ve bir arkadaş lazımdır.
kurmasına kurulur, bence sorun değil.
ama ikea'daki nakliye şirketinin getirmesi en temiz çözüm olacaktır.
ev çok uzak değilse çok pahalıya gelmez.
  • artin bosgezenyan  (24.09.10 11:50:14) 
kitaplık aldım eksibitonda var 2x 0.80 m ebadında kalınca iki paket olarak alınıyor. buyukce otomobile capraz sığar ama ufakla imkanı yok. kitaplık icin böyleyse dolapta siz dusunun. bir de kurulduktan sonra duvara sabitlenmesi iyi olur.


  • gilbertus albans  (24.09.10 12:34:23) 
teşekkürler arkadaşlar. anladığım kadarıyla ikea'daki nakliye firması, eşyayı kuruyor da.. öyle değil mi?


  • ebucan  (24.09.10 13:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.