[]

Kick Box

Benim kick box'a başlayasım var sevgili tekme-tokat severler. Olay şu ki, İzmir'deyim ve nerde ders verilir vs. bilmiyorum. Bi de aslında bu tarz konularda pek bilgim yok ama şöyle bi inceledim ve en çok "aha işte bu olabilir" dediğim kick box (1.83 boyum, 72 kiloyum ama biraz fazla yağım var sanırım).

Sorularım şunlar ki;
a-Haftada 1 ya da 2 akşamımı ayırarak bu sporu yapabilir miyim?
b-Böyle direk başlayabilir miyim bu spora yoksa spora alışkın bi vucut sahibi olmak mı gerekir?
c-İzmir'de nerde bulunur kick box öğreten yer ve fiyatı ne kadardır?
d-Bryan Fury(Tekken'deki adam dövücü olan, sözlük yazarı olan değil) olmam için ne kadar zaman(ay/yıl vs.), hangi performansla(haftada x saat) çalışmam gerekir?

Teşekkürler.

 
a-haftada 1 2 akşam ile olmaz eğer adam aklılı yapıcam diyorsan 4 günü vermen gerek
b-direk başlayabilirsin zaten önce alıştırırlar vucutunu belli bir zaman sonra forma girer
c-izmiri bilmiom malesef istanbulla gel sölim sana :D
d-bryan fury bilmiom oynamadım googlda baktım en az 2 yıl o vucud ve teknik için haftada 4 gün 2 saat

rica ederim
  • asadas1999  (22.09.10 17:14:52 ~ 17:15:16) 
sadece kick box ile o vücut yapılmaz.


  • cedric tweedledee  (22.09.10 18:47:25) 
@cedric, oluru nedir bu işin? kısmen de olsa bişeyler olur heralde, gerçi İzmir'de kurs bulamazsam hiç bişey yapamıcam sanırım ya.


  • 3 atli 7 katli  (22.09.10 19:42:13) 
hocam o vücut body ile olur anca. kick box ile güzel atletik bir vücut olur, üstüne ağırlık mağırlık yaparsanız daha da gelişir ama o vücut sanmıyorum olmaz. kick box u bilmiyorum ama boks yaparken ağırlık çalışıyorsunuz zaten. bizim salonda öyle vücudu olan kimse görmedim. hayvan gibi kaslı olan vardı ama o kadar iyi görmedim. hatlar hiç birinde bu kadar belli olmuyor.

vallahi izmiri bilmiyorum ama istanbulda bir çok kaliteli büyük body salonunda genelde kick box plates bilmem ne yoga falan hocaları oluyor. oralara bakınız derim.
  • cedric tweedledee  (22.09.10 20:57:52) 
a) Haftada 1 veya 2 idmanla kendini kandırırsım.
b) Müsabık olacaksan spora alışkın bünyen olmalı, yoksa direk başlayabilirsin.
c) Kick boks için Erhan Deniz veya Deniz Fidan'ın bir yeri var sanırım, orayı bir araştır.
d) Bryan Fury olamazsın. O kas yığını ile kick boks yapılmaz, ancak esneksen iyi bir boksör olunur öyle bir vücutla. Hamza Kendercioğlu var bu sporda, kendisi salondan da arkadaşım, 2 metre 130 kilo ki o domuz gibi gücüne rağmen bryan fury ile alakası yok.
  • tekosin  (23.09.10 02:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.