[]

Almanya'dan ne alınır?

Selam romalılar

Babam şans eseri bir haftalığına almanyaya gidicek gezicek gelicek ben de yediğin içtiğin senin olsun bana ne getircen dedim kızdı haliyle.

Şimdi bu yaban ellerin elektroniği ucuzdur diye düşündüm ama aklıma alabilecek bişeyde gelmedi ne olabilir yada ne tavsiye edersiniz yada alman teknosası medya marktın yada bi benzerinin fiyat listesi varmıdır kolayda bi yerde?
öpüyorum heryerinizden

 
www.amazon.de aşagı yukarı fikir edinmeniz için ama almanya cok ucuz değil türkiye ye göre.

dslr düşünyosan mantıklı olabilir. başka önerebilecegim bi şey yok ucuz olarak :)
  • rurouni  (21.09.10 21:18:23) 
elektronik dışında birkenstock terlikleri olabilir,çikolataları güzel, nutella falan..bir de kölsch diye birası var, schnaps diye de aromalı içkileri var.
www.mediamarkt.de bu da medimarktın alaman sitesi.

  • toshiro  (21.09.10 21:18:26) 
amazon güzel fikir inceliyeyim ben bunu.

@toshiro babam zaten duty freeden epey bi alkol getirmeyi düşünüyo biraya yer kalmaz zannımca :) media nın sitesine lanet olsun burda da aynı şeyi yapıyolar sadece indirimli ürünler var part time media markt elemanı olarak açıp bakmadım bile.(gerçi niye tribe girdimki indirimde güzel bişeler vardır belki hehe)
  • genc irisi  (21.09.10 21:27:54) 
öncelikle saturn mediamarkt'tan daha ucuzdur.

fotoğraf makinalarında indirim olabiliyor yer yer, şanslıysanız indirime denk gelebilirsiniz.

ps3'ünüz yoktuysa da 300€ idi en son onun fiyatı, oyun hediyeli.
  • resistance is futile  (21.09.10 21:41:52) 
cube marka bisiklet


  • hoot  (22.09.10 03:40:16) 
salomon ayakkabı, parfüm, parmesan peyniri, maalesef dolgulu makarna, bira, alkol ürünleri


  • traki  (23.05.20 15:46:03) 
Peynir, cikolata, sarap.

Elektronik icin indirim kovalamaniz lazim bence. TL'ye cevirince Türkiye'dekiyle ayni fiyata denk gelebilir.
  • chitosan  (23.05.20 16:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.