[]

Facebook sayfamiza 20 kisi getirene odul ama nasil?

Halihazirda kurulu facebook sayfamizda 1300+ kisi bulunmaktadir. Sayfaya katilimi artirmak icin sole bir yarisma duzenleyecegiz. Sayfamiza 20 kisi getirdigini gosterenler arasinda cekilis yapip odul verecegiz. Bunun yontemleri nelerdir? hangi yontemin ne artisi vardir ne eksisi vardir? Gerekirse uygulama da yazdirabiliriz. Bilgilendirirseniz sevinirim(:




 
bence kimse uğraşmaz.2,3 kişi olsa tamam nazının geçtiklerine söylersin.ama 20 kişi için kimse kasmaz.20 kişi için kasıcam.ne için? çekilişle ödül kazanmak için.mantıklı değil.


  • hereisnopeace  (21.09.10 11:44:10 ~ 11:45:00) 
yüzdeyüz katılıyorum. verdiğin şey çekiliş hakkı ya:)


  • istanbull  (21.09.10 11:50:19) 
odul buyuk. Yapan ve faydasini goren de oldu ama cok ilkel bir yontemle yaptilar. Tavsiyesi olan warsa sevinirim


  • PoscheN  (21.09.10 11:57:21) 
20 kişi getirenlere çekilişle vereceğinize, en çok getirene çekilişsiz verin. bir de alt sınır koyun. en çok getiren 15 kişi, diğerleri daha az ise olmasın. 100'ü geçme şartı koyun mesela. 100'den fazla olmak üzere en çok üye getirene verin ödülü.


  • kibritsuyu  (21.09.10 13:06:58) 
Wall'dan yapılan kampanyaları ve pageleri facebook kapatıyor haberin olsun.
Biz bu tarz kampanyalar düzenliyoruz.
Eğer daha detaylı bir brief verebilirseniz yardımcı olmak isteriz.
nbilgin@dionadworks.com
  • nbilgin  (21.09.10 14:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.