[]

boğazım ağrıyor

ne yapabilirim?
sıcak bir şeyler içebilirim; gargara yapıyorum bir yandan. ama benical gibi bir ilaç yok yanımda.
antibiyotik işe yarar mı?


 
sıcak ıhlamur olur tarçın çayı olur içiver.bir de pen-os varsa al.benim de fena halde yanıyordu ve sesim kısıldı bunları denedim işe yaradı.


  • voodoo 007  (21.09.10 09:38:48) 
geçici çözüm olarak (bkz: strefen)


  • fukka  (21.09.10 09:40:00) 
tarçın zencefil limon bal sıcak su tümlemesini tavsiye ederim
zencefili biraz fazla koy
aralıklarla iç 1-2 gün birşeyin kalmaz
  • Nesrin.Yolcu  (21.09.10 09:40:40) 
1)doktora danismadan antibiyotik kullanmayin, basit bir soguk alginligi icin antibiyotik kullanirsaniz hem bosu bosuna karacigeri yorarsiniz hemde ileride gercekten antibiyotik kullanmaniz gereken bir hastalikla karsilasinca vucuttaki bakteriler antibiyotige direnc kazanmis olabilir
2)bogaz tahrisine karsi en basit olarak balli sut, eger malzemeler mevcutsa caydanliga ihlamur+adacayi+taze kekkik+tarcin+karanfil koyup cayi demleyin, bardaga bal koyup limon sikip bunu icin, bogaza cok iyi gelir.
3)tantum verde yada benzeri gargara ile gunde 3 defa bogazi gargara yapin
  • weatherlight  (21.09.10 09:42:27) 
salep iyi gelir


  • burakg91  (21.09.10 11:25:08) 
mesir macunu.


  • ceo  (21.09.10 13:18:49) 
zencefil bal karşımı iyi gelir, geçmiş olsun


  • dr.ramiz  (21.09.10 16:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.