[]

Öyle bi film / belgesel ki....

şimdi bi arkadaşım anlatmıştı, filmin bi yerinde insanlar sinema salonunda oturuyorken perde de filmin bi karesine yerleştirilmiş esne (yawn) yazısı yazmışlar insanların çoğu da esnemiş, halbuki çok hızlıymış o kare ama bi araştırmaymış bu. bide kahverengi notadan bahsetmişti, bi ses çalıyorlarmış insanların bağırsakları harekete geçip altlarına yapıyorlarmış.

bu filmi/belgeseli bilen var mı?


 
senin arkadaşın fight club'tan esinlenip çok fena atmış gibi geldi bana. esne kısmı doğru olabilir ama sıçma kısma çok uçuk be.


  • ayiadam  (21.09.10 00:02:31) 
kahverengi nota denilen şeyi mythbuster test etmişti. 2 Hz de ses ile denemişlerdi galiba. fos çıktı tabi. ilk olay ise tek kareye yazı yerleştirme olayı, rahatlıkla farkedilir. bu ne len derim şahsen sinemada görsem.


  • sttc  (21.09.10 00:04:45) 
tamam görüyor olabilirsin de insanlarda esniyormuş, mythbusters yada brainiac gibi bişey değil. sıçma kısmı doğru


  • notinhere  (21.09.10 00:06:18) 
braniac'ta geçmişti o nota kısmı onu bilirim. hatta sanırım o yazı olayı da aynı bölümdeydi. yani bu ikisini de işlediğine eminim ama farklı bölüm mü aynı bölüm mü çıkaramadım. hatta hem yazı gizlemişler, hem de o sesi vermişlerdi.


  • passion rules the game  (21.09.10 00:15:32 ~ 00:15:50) 
sıçma olayının yalan olduğuna inanmakla birlikte tek kareye bir resim yerleştirmek, kullanılan bir reklam stratejisidir zaten.


  • fortisvita  (21.09.10 00:16:07) 
tamam brainac a bakıcam.


  • notinhere  (21.09.10 00:22:46) 
  • oldtimer  (21.09.10 10:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.