[]

Logitech z-5500 fanatikliğinin sebebi nedir?

Selamlar;

Son günlerde bir ses sistemi araştırması yapıyorum da herkesin ağzında bir z-5500'dır gidiyor. 700 lira civarı fiyatı olduğu düşünüldüğünde o fiyata sony'den samsung'a bir çok 1000W sinema sistemi varken neden insanlar hala neden deli gibi bu ürünü tavsiye ediyorlar anlamıyorum. O kadar çok tavsiye ediliyor ki benim de aklım çelinmek üzere. Kullanan, bilen eden varsa tavsiye eder mi yoksa ev sinema sistemi mi al der o fiyata?


 
apartman dairesi için z-5500 çok gereksiz. hiçbir zaman son gücünü kullanamazsınız zira mayıs ayından bu yana microlab fc-861 kullanıyorum. hiçbir filmi son ses izleyemiyorum ki kendisi 200TL lik bir sistem


  • ztpz  (20.09.10 15:33:46) 
optik çıkış olması en büyük etken. sanırım ve ses kalitesi gercekten iyi. Ama tabi ev sinema sistemi de gayet makul bi tercih. ev sinema sistemlerinin cogunu direk bilgisayara baglıyamıyosun bildigim kadarı ile. ayrıca anfi almanız gerek tabi buna göre de ses kartı vardır herhalde :)


  • rurouni  (20.09.10 15:37:51) 
@ztpz haklı, apartman dairesinde oturan amatör bir kullanıcı için aşırı bir sistem. canım vatandaşlarımın "almışken en iyisinden, en güçlüsünden olsun" mantığı işte.


  • superb  (20.09.10 15:40:21) 
Dehşet-ül Vahşet bir sistem olmasından kaynaklanıyor. Yanına yaklaşabilecek başka bir sistem yok -benim bildiğim-. Dediğin sistemler ev sinema sistemleri.Tam olarak aynı şey değil ikisi. Oyun oynarken hissdersin farkı :)


  • maglev45  (20.09.10 16:13:09) 
açıkçası benim için sesin desibeli değil kalitesi önemli çünkü apartmanda oturuyorum. 1000w sistemler vb. de çok gereksiz tabii ki. bu alete 600-700 lira verene kadar 400-500 liraya 500w bir sinema sistemi alsam olmuyor mu? çok kalite farkı var mıdır aralarında? tizleri güçsüz, uyduları yetersiz denmesine rağmen neden bu kadar dehşet bu alet kafa almıyo bir türlü?


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (20.09.10 17:01:44) 
sadece türkiyede değil dünyada büyük talep var bu alete. thx vs olayları olan, dijital girişlere sahip piyasadaki tek sadece ses sistemi.

şahsen daha kutusunu açmadığım samsung home theather aldım. 325 tl civarı bir fiyata. bir sürü dvd vs oynatma özelliğinin dışında analog surround ses girişi hariç her haltı var. yani manasız z-5500 'e para bayılmak.

ayrıca sesin kalitesi diyenler de abartıyor. sonuçta bu tarz aletlerle yüksek kalitede müzik dinlenmez (stereo sistemle müzik dinlenir), sinema ve oyundaysa öyle aman allahım bir kalite farkı olmayacaktır.
  • darknum  (20.09.10 23:06:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.