[]

paso nasıl çıkartacağım ?

hacılar şimdi iett nin sayfasında online filan başvuruluyormuş baktım bankaya para yatırın diyor.

1-bankaya ne akdar yatırılıyor?
2-sadece online başvuru yapılınca olay bitiyormu başka bişi istemiyorlarmı?
3-istiyorlarsa ne istiyorlar yoksa okulla aralarındamı hallediyorlar netten?
4-istedikleri belgeleri kartı almaya giderkenmi ibraz ediyoruz?

alah razı olsun.

 
vakıfbanka 10 lira yatırıyorsun.
webden formu dolduruyorsun. sonra durum sayfasından kontrol ediyorsun. baskıdan çıktı dediklerinde gidip şubeden alıyorsun. karaköy'den alacaksan binanın arka tarafında farklı bir bölümden sıra beklemeden alabiliyorsun.
öğrenci belgesi ve dekont istiyorlar. kartı alırken teslim ediyorsun.
  • dirigeant  (20.09.10 14:49:34) 
iett.gov.tr

yukarıdaki linkte tüm adımlar anlatılmış açık açık..
  • cinna monster  (20.09.10 15:24:06) 
- sık sık çıkarman lazım.
+ ....... (zırrık zırrık zırrık*)
- ..

(* ağustos böceği efekti)
  • barut  (20.09.10 17:58:48) 
hacı ben de bu mevzuyla uğraşıyorum 2 gündür. bi kere online başvuru şart değil. ben onu istemedim, bankaydı, printerdı uğraşmamak için. her durumda okula onaylatıcan sonuçta, yani okula gitmek şart. öyleyse okuldaki iett seyahat kartı formu ne güne duruyor? git öğrenci işlerine, marmara ise söyleyeyim bi sürü form var evrak kayıtta. doldur bitane bırak oraya, ertesi gün al. karaköy-tünel ya da hasanpaşa'ya git. 10 lira, bi kimlik, bi foto ve onaylı formla. başvur. 1 hafta sonra veriyolarmış kartı. bugün sordum öğrendim ben. haa okula da yanında fotoyla git, forma foto yapıştırılıyor. yani toplamda 2 foto ve 10 lira maliyeti var. bi de yol parası tabi.


  • dogumdansancili  (23.09.10 20:39:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.