[]

Sinemalardaki ve alışveriş merkezlerindeki karton film, oyun standları?

Örnek vermek gerekirse; sinemada salon girişindeki karton wall-e standı yada mediamarklardaki karton Pes 2010 zımbırtsı.
Bu tarz şeylerin genel adı nedir? Nasıl satın alınabilir? Nereden temin edilebilir? Sinemalar bunları kullandıktan sonra ne yapıyor mesela?



 
sinemada tanıdık varsa ya da uzun bi ısrar sonucu alabilirsiniz sanıyorum..


  • buzzlightyear  (19.09.10 22:20:00) 
sinemanın birinden ben çok ısrar etmeme rağmen almayı başaramadım. poster bile vermediler. ama sinemada tanıdık olursa alırsın istediğini,ben öyle aldım sonradan.

bazen d&r gibi mağazalarda da oluyor (satılık değil reklam amaçlı o da), ama belki oradan temin etmek, oranın çalışanlarını ikna etmek daha kolay olabilir.
  • paspasanahtarinustunde  (19.09.10 22:53:22) 
genelde onları oralarda çalışanlar cebe indiriyor sanırım. benim d&r da çalışan bi arkadaşım var onlarda koleksiyon yapmış evinde 10-15 tane vardı. geneli oyun kartonları pes, tekken falan. eğer zamanı geçmeye yakınken istersen verebilirler. mesela pes 2011 çıkacağı zaman orda hala pes 2010 kartonu varsa yakında zaten değiştirecekleri için verirler heralde ayırttıranı falan yoksa.


  • ritu vs asas  (19.09.10 23:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.