[]

TTNET Fatura Sorunu

Geçtiğimiz ağustos ayının 23 ünde TTNET aboneliğimi iptal ettirdim. Bu işlem sırasında tüm borçlarımı ödedim. Zaten tüm borçlar ödenmeden aboneliği iptal etmiyorlar.

3 gün önceye kadar ttnet'ten kıllanıp acaba küsürat falan kalmışmıdır. Sonra başım ağrımasın diye, hem telefon, hem de online fatura sistemini kontrol ettim ve böyle bir abone yoktur ibaresiyle karşılaştım (kısaca fatura yok).Bu arada eve de fatura gelmedi. Neyse, dün de maillerime bakarken TTNET başlıklı bir mail gördüm ve bir bakayım dedim...
o da NE!!! Eylül-2010 Dönemi 01.09.2010 da kesilmiş 29 TL lik bir faturam var...

Hemen ttnet i aradım ve nedir bu faturanın açıklaması dedim. İlgili kişi ağustos döneminin faturası eylülde kesilir demekten başka bir şey diyemiyordu... fakat ttnet kullandığınız ayın değil kullanacağınız ayın faturasını kesiyor diye biliyorum.

Bunlara ek olarak 3-4 gün önce ttnet'ten tarafıma ADSL iptal Belgesi diye bir bilgilendirme mektubu geldi (06.09.2010 'da düzenlenmiş) ve içeriğinde; Eğer "ağustos dönemi" borcunuzu ödediyseniz bu mektubu dikkate almayın diye yazmaktaydı.


Kısaca gider ayak TTNET bana itelemeye mi çalışıyor ?

 
ben tam 6 ay davasını verdim bu dediğiniz şeyin. sonra çatır çatır faiziyle geri aldım paramı hem de üstünden 2 sene geçtiği halde.
internet faturaları ön ödemeli olarak o ayın içinde alınır. sizi oyalıyorlar, böyle söylediklerinde bu sözlerini yazılı olarak vermelerini iste.
sözleşmeyi iptal ettirdiğine dair belgen varsa/ ki bende olduğuna böyle nasıl şaşırmışlardı anlatamam. eğer o belgen varsa cıngar çıkart
  • radikalherif  (19.09.10 13:03:27) 
Ne yazık ki annem sadece faturaları ödeyip abonelik iptali istemiş. Başka ödemesi gereken veya gelecek fatura var mı sözüne karşılık hayır denmiş ve abonelik iptal edilmiş. Fakat kendisine sadece faturaları ödediğine dair dekont verilmiş.


  • janavarorion  (19.09.10 13:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.