[]

odaya su sebili

şu damacana takılan sebillerden almayı düşünüyorum ama evde geçirdiğim vaktin çoğunu kendi odamda geçirdiğimden dolayı (ve açıkçası benim dışımda pek su içen / soğuk su içen olmadığından dolayı)yattığım odaya koyacağım..
lakin dolaplı mı alsam, dolaplı olduğundan daha çok ses yapar mı, dolabı çok elektrik yer mi, o dolap gerekli olur mu vs türü gereksiz pek çok soru ile karşınızdayım..



 
kucuklerı var onların onlardan al. mesela koçtaşta var.


  • istanbull  (17.09.10 22:31:52) 
duyduğuma göre bunlar soğuk sudan ziyade, sıcak su verirken işe yarıyorlarmış. yani bir cattle'de suyu ısıtırken elektrik saati fıldır fıldır dönerken buradan alınan suda avantaj sağlanıyormuş.


  • daglien  (17.09.10 23:07:49) 
öncelikle bim ve a101'i takip et uygun fiyata satıyorlardı yazın belki sezon sonu diye ellerindekileri çıkarırlar.makinenin üstünde damacana var ve altında da haznesi var,sen hazneden su alarak boşalttığında veya beklemeden ısınıp/soğuduğunda ses yapıyor onu da gece kapatırsan sabah kalkınca takarsın 30 dk.da halleder işini yani gece dışında pek ses yapmıyor,rahatsız etmez.iyi bir ürün.


  • 1lisan1insan  (18.09.10 00:00:06) 
bizimkinin dolabı ööylece duruyor çalışmadan ve bu haliyle bile epey gürültü yapıyor esasen.. dolapsızlarından alın derim ben yani..


  • vercingetorix  (18.09.10 00:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.