[]

Lens Gözüme Oturmuyor

evet beyler numaralı lens aldım. bugün sabahtan beri takamadım malesef. başlarda gözüme yerleştiremiyordum göz kapaklarım yüzünden. en sonunda o engeli de aştım tarif edildiği gibi gözümü parmaklarımla ayırıp yukarı bakıyorum ve lensi yerleştiriyorum, gözümü oynatıyorum yerleşsin diye ama yerleşmiyor. göz bebeğinin altında sabit bir yerde kalıyor ve 1-2 saniye sonra da düşüyor. nedir bu olay daha kullanmak nasip olmadan lesnten soğudum yeminle. bi püf noktası varmıdır veya benim yanlış yaptığım birşey?




 
Lensi parmaginizin ucuna aldiktan sonra uzerine biraz solusyon dokun. Sonra lensi gozunuzun beyaz bir yerine/ azicik da goz bebeginizin uzerine oturtun. Sonra saga sola bakin, lens kendi yerini bulur zaten. Yerine gelince gozlerinizi acip kapatin.

Siz takmaya calisirken kuruyorsa ondan dusuyordur.
  • luin 41  (17.09.10 21:02:10) 
evet her seferinde solüsyon dökmüyorum o yüzden belki.


  • damacana  (17.09.10 21:09:57) 
fazla solüsyon harcamak iyidir
hem takarken acı yapma olasılığını azaltıyor hemde daha hijyenli oluyor.

bir de gözbebeğine yerleştirdikten sonra ufak da olsa lensin üzerine dokun ki göze yapışsın
  • tbugra  (17.09.10 21:33:15) 
ters takıyor olmayasınız? lensin tersi düzü vardır. parmağınızın ucundayken yakından bakın kenarları kıvrıksa diğer tarafını çevirin


  • sttc  (17.09.10 21:42:16) 
Benim alışmam 2 hafta sürmüştü. Bir kaç gün uğraş pes etme, oturur o yerine.


  • nesenbilneben  (17.09.10 21:45:26) 
lensi gözünüze değil gözün beyaz kısmına yerleştirin sonra oraya bakın bir iki göz kırpın oturur o


  • buffy de vampir sayilir  (17.09.10 22:07:47) 
evet oldu arkadaşlar teşekkürler. lensi gözün beyaz kısmına yerleştirdim yine her zamanki gibi orda kaldı lens gözümü oynattığımda. son çare gözümü bi süre kapalı tutup açınca yerine geldi. tekrar teşekkürler.


  • damacana  (17.09.10 22:34:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.