[]

kendi başına ingilizce çalışmaca

selamlar ahali

hayvan bir insan evladı olan bendeniz, 5 sene önce yaptığım güzel ingilizcenin üstüne hiçbirşey koymayıp bir de ingilizce namına bir kitap kapağı kaldırmamış olarak şu aralar eski günlerimin özlemini çekmekteyim. bu bağlamda şu ingilizcemin bir tozunu alayım istiyorum. evde. kendi başıma kitaplardan falan çalışarak.

elimde english grammer in use
understanding and using english grammer
building skills for proficiency

bir de bunlara ek olarak writers inc bulunmakta.

ayrıca şunu da söyleyim, biraz biraz kitap karıştırdıkça hatırlıyorum bişiler, yani şöyle kapsamlı olsun, bakınca genel bi hatırlayayım, bir de üç beş alıştırma çözeyim gramerden, bi de yazma teknikleri falan öğrendik mi işimi görür diye düşünüyorum. seviye olarak da upper-intermediate nin bi üstü advance in bi altı gibiyim, yani advcance e yakınsıyorum biraz. bu kitaplar iş görür mü? aynen devam edeyim mi?

 
bulabilirsen grammar way serisi işini görür


  • skywalkeremre  (17.09.10 19:32:45) 
ilk iki kitap bende de var hatim indirdim ikisini de, once 1. sonra 2. yi oku grammarini belli bir noktaya getirir. sonra roman okumaya basla reyis. nacizane onerim orwell - 1984.


  • erich  (17.09.10 19:33:56) 
Building skills for proficiency tek başına sizin işinizi görür. Grammer bölümü oldukça anlaşılır ve kapsamlı bir kitap.


  • hiko seijuro  (17.09.10 19:36:21) 
grammar way serisini incelemiştim fakat pek kafama yatmamıştı. şu an grammar olarak son iki kitabı mıncıklıyorum.


  • tahret muslugu  (17.09.10 19:43:31) 
ya o değilde bol bol ing. altyazılı film izle çok faydası olmuştu bana.


  • cagdassalur  (17.09.10 20:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.