Giriş
(7)

bu bitkinin ismi nedir?

zolax
...ek:http://i53.tinypic.com/jsy1y9.jpghttp://i52.tinypic.com/2s16r9w.jpgson gelen bilgiye göre bildiğin ağaçtan kopartılmış.
...
ek:

i53.tinypic.com
i52.tinypic.com

son gelen bilgiye göre bildiğin ağaçtan kopartılmış.
0
zolax
(17.09.10)
@theconqueror
yaprakları da pek benzemiyor. sanırım küpe çiçeği değil.
0
🌸zolax
(17.09.10)
nedir bilmiyorum ama küpe çiçeği değildir onu biliyorum.
0
bika
(17.09.10)
küpe çiçeğinin yanından bile geçmiyor. evet bi ağaç bu. okulda altından geçerken o mavi topları yere dökülmüştü, üstüne basıp kaymıştım :) ama adını ben de bilmiyorum. şuraya üye olup sorabilirsin: www.agaclar.net
ben birkaç defa sordum, hepsine olmasa da çoğuna cevap geliyor.

edit: bulamazsan da ben okul başlayınca bakarım. ağaçların altında küçük künyeleri var, orada latince adı falan yazıyordur. ancak 10 gün sonra cevap verebilirim :)
0
daysleeper
(17.09.10)
yenir mi o toplar?
0
muppet
(17.09.10)
@muppet, hiç sanmıyorum yenebileceğini. zehirli bile olabilir. yere düşeni bu ne deyip elime aldığımda cıvık bişeydi, böyle sümük gibi, kaygan kaygan. süs ağacı gibi bişey bu ama oldukça büyük bir ağaç.
0
daysleeper
(17.09.10)
karabiber
0
halanne
(17.09.10)
Clerodendron Trichotomum (Kısmet ağacı) imiş.
0
🌸zolax
(20.09.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.