[]

haftanın en beğenilen entryleri

bu listedekiler illa o hafta mı yazılmak zorunda? yoksa o hafta çok beğenilmiş olması yeterli mi? zaten nası olur ki derseniz çok az oylanan bi çaylak entrym bi yerde link verince şuku manyağı olmuştu çok uzun bi süre sonra o yüzden sordum. meraktan soruyorum o hafta yazsam da girmezdi zaten bu listeye o entry.




 
benim bildiğim yazıldığı hafta değil, o haftada oy alması baz alınıyor.

ayrıca: karma için yaşama onurun için yaşa :)
  • terp  (17.09.10 10:41:01) 
yok meraktan sordum zaten. en kötülenen entry'lerime bakarsan hep teşvik etmişimdir kötlüeyenleri :). ilk karmam geldiği zaman -450'ydi :D.

edit: yok ya -250 falandı çok sallamışım. tam hatırlamıyorum ama michael jacksın dı işte.

edit2: -144 müş.
  • cagdassalur  (17.09.10 10:44:58 ~ 10:48:40) 
insanlar karmalarını nasıl + ya çıkartıyolar alayamıyorum yææ.

ama şimdi mantıksız. bir entry o zaman geçen haftanın en beğenilenleri listesine iki hafta üst üste girme şansı var o zaman. yani çok da mantıksız değil neden öyle dediysem :/
  • cedric tweedledee  (17.09.10 10:53:50) 
çok zor bence öyle olması. zaten birsürü insan okuyor bi entry'yi bide listeye girince yazarların ve okurların büyük çoğunluğu okumuş oluyor. sonradan bidaha okunup beğenilmesi mümkün değil yani.


  • cagdassalur  (17.09.10 10:56:11) 
ya tabi zor da, ama imkan dahilinde sanki.


  • cedric tweedledee  (17.09.10 10:59:42) 
yok, o hafta yazılması & oylanması gerekiyor. vakti zamanında okuduğum entry'yi bulursam edit'licem.

edit: baktım baktım bulamadım. ama şöyle söyliim, mesela biri kendisinin hedef gösterildiğiyle ilgili bir entry yazdığında en beğenilenlere oynamakla suçlanmıştı. entry'yi yazan kişi de "pazar günü akşam yazıyorum, ne alaka" gibi bir cevap vermişti.
  • just overjoyed  (17.09.10 11:01:02 ~ 11:05:02) 
@just overjoyed ama o şeyden de olabilir mesela haftalara paylaşıyo ya oyları. pazar akşamı gelcek şukuları bidahaki haftalardakiyle birleştirse kesin girecek listeye ama böyle giremiyor. öyle bişey düşünerek de demiş olabilir.


  • cagdassalur  (17.09.10 11:09:09) 
ya aslında ben eminim o hafta olması gerektiğine de kanıtım yok :) esesci'ye mesaj mı atsak naabsak..

şimdi pazartesi güneş doğarken'den sonraki pazartesiye kadar yazılanlar aynı listede bulunabiliyor. entry'yi yazan da kesinlikle öyle bir amacı olmadığını söylüyordu, çünkü geçen haftanın en beğenilen entry'leri'ne girme ihtimali düşüktü pazartesi güneş doğumuna yakın olan bir saatte yazdığı & yazılan bir entry'nin sadece 1 kez geçen haftanın en beğenilenleri listesinde olma hakkı olduğu için.
  • just overjoyed  (17.09.10 11:27:31) 
atıyorum bakalım kesinleştirelim. ne yabıcaksak..


  • cagdassalur  (17.09.10 11:39:41 ~ 11:56:01) 
illa o hafta yazilmis olmak zorunda.


  • ssg  (17.09.10 12:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.