[]

sigara içmediğim zaman boğazım daha kötü oluyor sanki

mümkünmü böyle bişey? bugün sadece bir tane içtim ve boğazım berbat durumda. nefes alamıyorum sürekli öksürüyorum filan. bazen öksürdükten sonra ağzıma kan tadı geliyor. hassiktir başka bişey de olabilir aslında. neyse ne yapayım ben şimdi? cidden çok kötü durumdayım. sigarayı boşverin şimdi boğaz ağrım nası geçer sürekli süt içiyorum ama faydası yok. başka birşey olabilirmi? ciddi birşey olmasının olasılığı ne kadar?




 
sıcak içecekler iç.sigarayıda bırak.


  • karamelsiz  (15.09.10 17:21:06) 
@karamelsiz zaten azaltarak bırakma düşüncesinde bugün bitane içtim boğazımın sikilmesi de bu isteği perçinledi zaten pek zor olmadı ama yaklaşık 1 haftadır sıcak süt içiyorum sürekli hiçbir faydası olmuyor.


  • cagdassalur  (15.09.10 17:22:29) 
azaltarak bırakmak diye bir şey yok arkadaş bırakıcam diyorsan şimdi at çakmağı falan içme bir aha öteki şekil kendini kandırırsın.


  • mahsunkul  (15.09.10 17:27:18) 
sigarayı bıraktığın 2.gün itibariyle bir hafta sürecek olan balgam çıkarma başlar. sürekli öksürerek balgam çıkarırsın.
azaltarak bırakma hakkında da birşey söyleyeyim. yok öyle birşey. ben de denedim daha önce günde içtiğin bir sigarayı gece içersen tadını dahi alamıyorsun. madem almıyorsun hiç içme arkdaşım.
sigarayı bırakacaksan psikolojik olarak hazırla kendini. hadi içmiyorum lan! diye gaza gelip ani kararlar verme.

not:bir dost
  • ronaldo17  (15.09.10 17:49:58) 
akalmor hakli bu konuda. 10 sene kullandiktan sonra biraktim hatta ilk biraktigim gun benim de bogazim agriyordu. sigara genel olarak bu tip rahatsizliklarin hissettirdigi etkileri tamamen ortadan kaldirmasa da azaltiyor. ne bileyim sanki bogazda bi hissizlik olusturuyor ve o agri daha az hissediliyor. psikolojik birtakim durumlar da olabilir.

iyilesene kadar icme sigarayi, sonrasinda da birakmayi dene.
  • dengesiz pamuk  (15.09.10 17:51:59) 
@akalmor daha liseli ergenim 2 yıldır filan içiyorum. 2 kişi günde iki bazen üç paket bitiyor.


  • cagdassalur  (15.09.10 17:54:19) 
ben azaltarak bıraktım. yok diyenlere duyrulur.

tam oalrak da şöyle yaptım ;1. gün 4 dal sigara-2. gün 3 dal sigara 3. gün 2 dal ve son gün 0 sigara.
  • cedric tweedledee  (15.09.10 18:04:04) 
sigarayı bırakmada uygulanan yöntemlerden olan azaltarak sigarayı bırakma daha çok başarısızlıkla sonuçlandığı ve sigarayı bırakan insanların 10 da 9 u azaltarak bırakmayı tavsiye etmediği için rahatlıkla 'yok öyle birşey' diyebilriz.


  • ronaldo17  (15.09.10 18:25:02) 
asdkjasldjsa la ben bıraktım diyorum alla alla :D


  • cedric tweedledee  (15.09.10 19:16:21) 
düşündüm de azaltarak bırakmam sadece azaltırım günde 4 tane filan içerim ne biliyim. bırakmak mantıklı gelmedi gözüme şimdi bitane yakınca :). evet evet günde 4 iyi. beki onuda azaltırım ilerde.


  • cagdassalur  (15.09.10 19:33:22) 
evet azaltarak bırakmak diye bişey yok.bıraksam ben bırakırdım.küt diye bırakmak lazım


  • karamelsiz  (20.09.10 21:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.