[]

fifa 11 ps3 demo download linki

Yok mudur acaba linki ? Evde internet kotalı olduğu için 1.56 gblık dosyayı indirmem mümkün değil. Acaba netten indirip flash disk ya da harici hard disk vasıtası ile oyunu kurmamı sağlayacak link var mıdır ? fifa 11 resmi sitesine baktımda öyle bir şey yok.




 
O değil de ben PlayStation Store'da da bulamıyorum FIFA 11 demosunu. Ayrıca internetten link bulma konusunda da fazla ümitlenme derim.


  • ultranil07  (15.09.10 13:34:52) 
hayır ps oyunları için öyle bir şey olmuyor.
@ultranil us psn'de var deli gibi reklam vermişler zaten.

  • poset  (15.09.10 13:59:57) 
pff o zaman full oyunu bekleyeceğiz. Bu arada ilk izlenimler olumlu sanırım. Nasıl bu sene de pes'i ezer mi fifa ?


  • joehigashi  (15.09.10 14:05:55) 
@poset,

Evet evet. PSN Türkiye'den bağlandığım için görememişim. Amerika'dan bir adres sallayınca kabak gibi çıktı karşıma FIFA 11 demosu :) İniyor bakalım... İzlenimler daha sonra :)
  • ultranil07  (15.09.10 19:22:45) 
Nasıl bu sene de pes'i ezer mi fifa ?

Soru ortaya sorulmuş ben de cevab vereyim bari :)

Fifa her sene pes'i eziyor ki zaten diye başlamayacağım her ne kadar içimden gelse de,bence 11 güzel olmuş ama oyun tamamen değişmiş neredeyse,8-9-10-world cup hepsini çıktığı gün alan bana çok zor geldi şimdilik,özellikle defans çok hoşuma gitti,önceki serilerde sizin kontrol ettiğini futbolcu dışındaki defans oyuncuları topa mal mal bakarken bunda hemen kademe alıyorlar,adam geçmek zorlaştırılmış,paslaşa paslaşa kale önüne kadar kolayca gitmek yeni pas sistemi sayesinde ortadan kalkmış neredeyse,dikkatimi çeken bir detay da hani adamın ayaklarına kaydığında hemen düşürürdü ya işte o bitmiş,artık topu bi şekilde almaya çalışıyor.

madem bu kadar oynayan var,şu 11 çıkınca bi turnuva yapsak ya,ne güzel olur.
  • im2shy  (16.09.10 09:54:38) 
aynen ya şöyle 11 kişilik bi ekşisözlük takımı kursak hatta ne şahane olur :)


  • joehigashi  (16.09.10 12:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.