[]

Eczaneyi nereye şikayet edebilirim?

Nöbetçi olması hasebiyle bi bakıma kendisine mecbur oldugum ve 3 aylık kızımın ihtiyacı olan ilacı reçeteye binaen vermekte tereddüt eden ve bana zorluk çıkartan eczacıyı,

1) nereye şikayet edebilirim?

2) çok sinirliyim, sinirimi çıkartmak için ne yapabilirim?

Sonuçta acil bir durum ve o ilaca o an ihtiyacım vardı.

 
soruya soru ile karşılık vereceğim.

1.o cüreti nerden buluyor?
2.ne gibi bir mazaret sunuyor?

sağlık gibi acil ve önemli bir konuda bu tarz zorluk çıkarmak anormal bir durum. o yüzen merak ettim.
  • hereisnopeace  (15.09.10 00:36:25 ~ 00:37:14) 
1) ilgili eczacılar odası, türk eczacılar birliği ve sağlık bakanlığı geldi aklıma.
2) sinirinizi şikayet edene kadar geçiremeyebilirsiniz, yarın ilk iş girişimde bulunun belki o zaman bir nebze rahatlarsınız.


geçmiş olsun.
  • uyuklayankedi  (15.09.10 00:37:13) 
@uyuklayankedi;

reçetedeki tarihin yıl hanesini okuyamadıgını iddia etti. yani 9 aydır içinde bulundugumuz 2010 yılını okuyamamış hanımefendi. doktor "2o1o" yerine sadece "0" yazıvermiş. reçetenin eski tarihli olabileceğini söyledi. 2000 yılından kalma olabileceğini düsünüyordu herhalde. dışarda kızım ve eşim bekliyorlardı ve ben pijamalarla girmiştim eczaneye.
  • tcyx  (15.09.10 00:48:21) 
@akalmor; iyi de aynı ilacı başka bi eczacı hiç sorgulamadan verdi, biraz da iyiniyet olmalı insanda. geceyarısı olmasa yine sorun değil, yandaki eczaneden alabilirim. ama gece vakti sorumluluk alamıycaksa nöbetçi olmasın o zaman. sonuçta aynı reçeteyi başka bi eczanede çok rahat aldım.


  • tcyx  (15.09.10 01:05:22) 
ya kim imzalar vermedim ilacı diye allasen..
polis gelse imzalamam.

  • desdinova  (15.09.10 02:01:30) 
saglık bakanlıgı tedavı hızmetleri genel mudurlugune dılekce yaz. canını sıkarlar o eczacının.


  • istanbull  (15.09.10 02:05:56) 
eczaneler özelikle uyarılıyor bu durumlarda çünkü reçeteyle oynamalar oluyor.bunu siz yapmasanızda bu işi yapanlar olduğu sürece bu sorunlar çıkar.size bunu reçeteyle verirse kendisi bu reçeteyi zarara yazmak zorunda ve bunu yapmak istemiyor.eczaneninde kendine göre haklı yanı var.böyle durumlarda hiç muhattap olmamak ve peşin parayı basıp ilacı almak.
amaç şikayet edip rahatlamaksa hemen eczacılar birliği ve sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz.ama sonuç çıkmaz çünkü eczanenin yaptığı şey prasüdüre uygun.

  • uykulu_fb  (15.09.10 14:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.