[]

TTNet'in İlginçliği

Size de oluyor mu merak ettim: Bir-iki haftadır düzenli olarak internet bağlantısı gidiyor zaman zaman. Ve ne zaman 444 0 375'i arasak sorunu haber vermek için, ya daha operatöre bağlanmadan, ya da tam görevliyle konuşurken internet bağlantısı geliveriyor. Bir ali-cengiz oyunu mu var nedir anlamadım. Bu kadar tesadüf olabilir mi cidden?




 
bende de aynısı olduğuna göre tesadüf değildir. ya da aşk tesadüfleri sever


  • götümüze girebilir netekim  (14.09.10 00:12:55) 
ben de yok ama bir arkadaşımda var 10 dakikada bir bağlantısı gidiyor ara ara.


  • baldur  (14.09.10 00:19:44) 
yine oldu, yine denedik, yine geliverdi bağlantı.. cidden çok acayip yahu. arayıp adam gibi bir sorasım var ama çok saf ayağına yatıyor şu operatörler.


  • vercingetorix  (14.09.10 00:23:20) 
telefon meşgulken hat üzerindeki sinyal artacağından dolayı normalde zayıflayıp kopan sinyal gelir, bundan dolayı böyle bir şey yaşanır.


  • cisegu  (14.09.10 01:20:06) 
yani asıl sorun nerede bu durumda?


  • vercingetorix  (14.09.10 01:24:23) 
eğer bu sorun kendi kendine olmaya başlamışsa büyük olasılıkla hatla ilgili bir problem var demektir. müşteri hizmetlerini arayıp bağlantınızın sık sık koptuğuna dair şikayette bulunun. telefon hattı üzerinde paralel telefon, fax, telsiz telefon ve bağlantı kesildiğinde modem üzerindeki ışıkların durumu gibi bir takım sorular soracaklardır. bunlara hazırlıklı bir şekilde arayıp arıza kaydı oluşturtun. muhtemelen santralden çözerler. olmazsa çalışan olduğuna emin olduğunuz başka bir modemi bağlayıp deneyin o da olmazsa telefon hattı ve modem arasnda küçük bir splitter var onu da değiştirip deneyebilirsiniz.


  • cisegu  (14.09.10 02:06:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.