[]

Ezel çılgınlığı

ezel'i hiç izlemedim. geçtiğimiz sezonda kaç bölüm vardı bilmiyorum ama oturup bir bölümü 2 saat süren dizinin bir sezonunu baştan sona izlemek gibi bir niyetim yok. hal böyle iken tuncel babanın yanına haluk bilginer'in eklenmesi ve "hacı dizi iyice ayağa düştü ama harbi güzel dizi lan" gibi yorumlar yüzünden izlemek istiyorum ben de bu diziyi.

mesele şu ki, şimdi bu sezondan başlasam anlar mıyım mevzuyu. yok anlamazsın diyorsanız önceki bölümleri nasıl özetlerim. hani şu üç bölümü izle olayı kaparsın diyebileceğiniz bölümler var mı mesela. ya da ne bileyim özet geçin lan bi.


 
cevap vermek zor bu konuda . Geçen sezon her bölümde başka bir heyecan vardı . Aslında 2saat değil dizi bölümleri . Malum Türkiyedeyiz . reklamlar aldı başını gidiyor . Geçen sezonu izlemeni tavsiye ederim


  • squeeze  (13.09.10 23:35:36) 
pek bişi ifade etmez önceki sezonu izlemeden.


  • chavezding  (13.09.10 23:48:20) 
elbette anlarsın ama benim algıladığım kadarıyla olay hikaye diil aslında o dizide. sahneler replikler filan. haa olay buymuş şuymuş işte diyerek tam randıman alınmaz yani. izlemek lazım.


  • cisterna  (14.09.10 00:11:20) 
Dizi 1 paragfta özetlenir hiç izlemene bile gerek yok böyle düşünüyorsan. Ama yanlış düşünüyorsun çünkü izlemeye başladıktan sonra bölümleri bitmesin diyeceksin.

Bence gelmiş geçmiş en başarılı yerli dizi.
  • kimlanbu  (14.09.10 02:26:13) 
dünyanın en über dizisi bile olsa o kadar vaktim yok ne yazık ki. gönül ister ki hiç işim gücüm olmasın yaya yaya izleyeyim tüm bölümleri fakat çok zor.

o bir paragrafı rica etsem ben? kalanını da haftada bir gün tvden takip etsem rahat rahat.
  • robin crusoe  (14.09.10 03:37:24) 
bu sezondan izlemeye başlarsan alacağın tad epey düşer. zira karakterlerin geçirdiği evrimi, karakterlerin hikayelerindeki ayrıntıları ve birbirleri olan etkileşimlerini bilmeden bu sezondan izlemeye başlarsan , karakterlerden bizim aldığımız tadı alamazsın. sana sığ ya da anlamsız bile gelebilir. tavsiyem ;
madem vaktin yok, ilk sezondan başla ve her hafta bir bölüm izle.bir sezon geriden gel. önemli olan seyrettiğinden keyif alabilmek. yoksa her hafta dönen geyiklere dahil olmak adına bu lezzetten mahrum kalmak pek tercih edilesi olmasa gerek.

bu arada, yok illa bana özeti lazım dersen özetlerim ben buraya aybediyon.
  • sarap dumani  (14.09.10 11:09:24 ~ 11:12:36) 
----spoiler dolu aman diyim-----

Ön bilgi :

tr.wikipedia.org

Özet : Ömer eyşan denen bir dolandırıcı çocuğuyla tanışıyor, kız buna kazık atıp bir kumarhane soygununu ömer in ali ve cengiz adındaki kankalarıyla bir olup ömerin üzerine yıkıyor. ömer hapse düşüyor, dayıyla tanışıyor, dayı bunu eğitiyor rambo yapıyor. bir isyan gününde başka bir mahkumu öldü gösterip bunu yeni bir yüz ve yeni bir isimle dışarı çıkarıyorlar. Ömer oluyor ezel.

sonra bu soygundan paranın dibine koyan eyşan ali cengiz üçlüsünün elinde ne var ne yok alıyor. bu arada eyşan cengizle evleniyor, ezel onu da alıyor cengizin elinden.

durum budur.
  • kimlanbu  (14.09.10 21:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.