[]

ne bu ileti mesajı sevdası?

şimdiye kadar hiç bakmadım mesajım gitmişmi diye böyle birşeye ihtiyaç duymadım anlayamıyorum o yüzden. göndere basınca gidiyor her seferinde işte niye onay lazım ki? hata verse bile göndere bastıktan sonra gönderiyor derken veriyor. ne bilim.




 
Mesaj attığınız telefon kapalı olduğunda iletildi raporu gelmez, kişinin telefonu açıldığında rapor gelir. Ama telefon kapalı olsa bile mesaj gönderiliyor yazısından sonra mesaj gönderildi yazar. Tabii bu durum telefonun çekmediği durumlarda da geçerli.


  • şıpıdakşıpıdakyüzenkurbağa  (13.09.10 19:59:24) 
rapor karsi tarafa ulastiktan sonra geliyor. bu her zaman aninda olan bir sey degil. gondermeden once verilen hatalardan farkli yani.

bazen birine bir mesaj atiyorsun, onun telefonu o an cekmiyor oluyor, telefonu tekrar ceker olduktan sonra da mesaj ulasmiyor. veya saatler sonra ulasiyor. oluyor boyle seyler. mesajin icerigine gore, bu onemli bir sey olabiliyor (1 saat gecikecegim diye mesaj atmis oluyorsun mesela ulasti mi ulasmadi mi bilemezsin).

baska bir fonksiyonu da, ulasmak istediginiz kisinin telefonu kapaliysa bir mesaj atiyorsunuz, telefonunu actigi zaman size iletildi raporu geliyor. falan filan.
  • kurukafa  (13.09.10 20:35:46 ~ 20:36:32) 
bazen karşıdakinin telefonu kapalı olmasa bile iletilmiyor bikaç kere göndermedikçe. onu bilmek için kullanıyorum ben


  • rebelli00n  (13.09.10 22:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.