[]

kevin durnt

...mıdır nedir? bu adam ne ayak?

ben hiç basketbol da basketbolcu da bilmem.

bu adam turnuva öncesi için futbolda kime denk sayılabilir?

bir messi değil sanırım. bir joe cole sayılır mı? ya da sadece bir vargas mıdır? nedir bunun dengi dunya basketbolu ıcın?

 
süperstarlığı 5 üzerinden değerlendirirsek bu adam 4,5 tur diyebilirim.. 5 olmaya çok yakın sayı krallığı var nba de yanlış hatırlamıyorsam...
joe cole'den çok üstündür.. messi değil tabii ki....

  • battaloglu  (13.09.10 02:11:37) 
Mario Balotelli olabilir. Balotelli'de dünyanın en iyisi olacak potansiyel var dersek.


  • hewit  (13.09.10 02:12:12) 
Sabri Sarıoğlu


  • kedislike  (13.09.10 02:15:10) 
o kadar ezmeyin adamı yahu, nba'de all-star'a seçilmiş, aynı zamanda sezonda sayı kralı olmuş bir arkadaştır.

şöyle ki turnuva öncesinde, o kadar oyuncu varken kimse kendisinin bu kadar ön plana çıkabileceğini, sorumluluk alacağını düşünmüyordu. kendisi henüz 22 yaşında .
  • ocanal  (13.09.10 02:21:43 ~ 02:22:27) 
17 yaşında parlayan peledir. bir nba oyuncusunun 21 yaşında basketbol olarak bu kadar komple, liderlik özelliği gelişmiş ve soğukkanlı olması inanılmaz birşey.

adam şu yaşından sonra hiç üstüne koymaya çalışmayıp oynasa bile hall of fame oyuncusu olacak ama adam birde koçların söylediğine göre nba'in en çok çalışan, kendini geliştirmeye çalışan oyuncusu. düşün artık nerelere gelecek.

o yüzden yok balotelli'ymiş yok müller'miş alakası yok. uzaktan yakından alakası yok.
  • turkamayugoslavkokenli  (13.09.10 03:29:05) 
şunlarıda ekleyeyim adamın inanılmaz bir fizik avantajı var. o boyda o kadar seri ve şutör olmak adı konulamaz bir hediye. Bu yaşta MJ bu kadar iyi değildi, Kobe kıyaslanamazdı, Lebron'da ne kadar hayvan all-around oynasada şutunun azizliğini her zaman yaşadı.


  • turkamayugoslavkokenli  (13.09.10 03:32:04) 
(bkz: diego forlan)


  • farnerud  (13.09.10 03:51:15) 
can be close to kobe bryant


  • desdinova  (13.09.10 04:15:42) 
diego forlan kesinlikle...
underrated idi hep yok kolu yok bacağı yok fiziği derken hala tam oturmamış oyununa(evet bu oturmamış oyunu) rağmen can yakıyor, yardırıyor. ammavelakin hall of fame filan demek için erken, başına bi şey gelebilir, istikrarı bozulabilir, rehavete kapılabilir vb vs.

  • madyb  (13.09.10 10:26:39) 
beyler neler diyorsunuz allah aşkına ne forlanı ne mülleri ne balotellisi ya. bu kadar sorumluluk alması beklenmiyordu denmiş, bu adamın bu takımın lideri olacağı daha kadro belirlenmişken belliydi.

adamın olayı mevkisi için çok hızlı ve çok iyi şutör olması. kanat açıklığı çok uzun, ilk adımı çok hızlı. şu anda tek sorunu mevkisi için biraz çelimsiz olması, ki o da ağırlık çalışarak halledilir, sorun değil.

ayrıca kesinlikle lebronumsu bir piçlik yok üstünde, çok efendi ve çalışma ahlakı olan bir çocuk. geçen sezon nba'in en genç sayı kralı oldu zaten, ağır bir eklem sakatlığı geçirmezse önümüzdeki 10 yıl bu adamın olacak.
  • resistance is futile  (13.09.10 10:57:34) 
kevin durant, messi'nin iki sene onceki hali gibi.

mutevazi
gosterissiz
isini cok iyi yapiyor
bircok kimseye gore en iyi basketbolcu


messi olabilecek baska kimse yok zaten.
lebron, olsa olsa c.ronaldo olabilir

bu arada ben isi sevdim:

jordan, pele gibi (gelmis gecmis en iyi olma konusunda herkesin uzerinde anlastigi isimler)
wilt chamberlain, maradona gibi. gelmis gecmis en iyi olma ihtimali var ama belli sebeplerden denklem disi kaliyorlar
bill russell, cruyff gibi. oyunun seklini degistirmis insanlar.
kobe, zidane gibi.
karl malone, zico gibi. sampiyonluk kazanmamis en iyi oyuncular.
reggie miller, hagi gibi. denklemin disinda ama hala en iyilerden biri.
  • co2s2  (13.09.10 11:24:37) 
kevin durant 22 yaşında forlan 31.
durant yeni draft oldu daha yani, gerisini sen düşün.

  • desdinova  (13.09.10 13:06:34) 
basket izleyicisi olarak yıllardır hala forlan diyorum. forlan yıldızı yeni parlamış biri değil hep underrated kalmış bir süper kahramandı adam.


  • madyb  (14.09.10 11:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.