[]

kafayı yeme safhası

sanırım şimdi ki durumum oldukça boktan bir durum. bir psikolağa ihtiyacım var gibi görünüyor. ama bunun için hiç maddi imkanım yok. dibe vurmuş gibiyim bir çıkış yolu bulamıyorum. ne yapmam lazım? çünkü artık doğru düzgün düşünemiyorum.




 
buraya yaz. =)


  • kveldulv  (12.09.10 17:00:45) 
ya bu sabah aynı şey benimde başıma geldi. düzensiz uykudan, rahatsızlıktan, stressten midir nedir arkadaş 5te yattım, 8de bi uyandım, böyle içimde bir heyecan, salak aptal düşünceler, sonra sızmışım 12 gibi uyandım, abi o kafa neydi öyle kalkarken hissetmeniz lazım. bildiğin kafa gidiyor sandım.

son zamanlarda zaten varoluştu, insandı, niye varızdı gibi sanki çok kendi alanımmış, nobel ödülü alacak yazar kafasında düşünüyorum. bunların sonra çok saçma olduğunu kabul ediyorum ancak bazı düşünceleri düşünmekten kendimi alamıyorum.

uyuyup uyanınca geçiyor ancak kafam cidden bu aralar çok kötü. ülke değiştirdim, ortam değiştirdim, şu an evim yok teyzemde kalıyorum, iş güç daha belli değil, hatta belki askere gidicem...

sanırım bünye daha fazla dayanamıyor. ilk çökende beyin oluyor. gezip tozmak mı lazım kendini spora mı vermek lazım yoksa hapı yutmak mı lazım inan bende bilmiyorum. tek bildiğim kendi kendine telkinin ara ara çok işe yaradığı onun dışında bu olanların geçmesi için zamanında geçmesini bekliyorum.. püff...
  • herospower  (12.09.10 17:06:51) 
derdini paylaşabilirsin.


  • ermanen  (12.09.10 17:14:03) 
sebebini bilemiyorum tabi ama bir öneri olarak kendini çok dinleme, çok ciddiye alma diyeceğim. çok fazla kendine döndüğün zaman olabiliyor bazen de. Yaşama karış olabildiğince.


  • berrak sudaki kırmızı balık  (12.09.10 17:14:52) 
yoklari dusunme
elinde olmayanlari, eskiden var olanlari da simdi olmayanlari, eskiden olmayip simdi bas gosteren sorunlari.. bunlari gec bir kalem, cunku hayat degisken, asla durdugu yerde kalmaz. o yuzden elinda var olanlari destele..
senin elindekilere sahip olmayan, bunun yuzunden kahrolan, cikis yolu bulamayan cok insan var.
elindekilerden bisiler yaratmak, tum imkanlar hazirken gebelek gibi kalmaktan son daha onurlu ve ustun bir durumdur.

japonyada en sevilen yaris ati, tum yarislarda sonuncu gelmesine ragmen yilmayip tum caniyla yarisan attir. herkes ugur diye ona oynar. ondan cok daha yetenekli, hizli oldugu icin kazanan atlara o kadar paye vermezler. onun kaybetse bile dinmeyen umudu, vazgecmeyisi, savasimi her zaman daha degerlidir..

ben sana daha ne diyeyim..
hic bir sey ayni kalmaz. biraz sabret ve bekle. sansina guven :)
  • kediebesi  (12.09.10 20:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.